Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krysia18

o ktorej godzinie?/

Polecane posty

Gość krysia18

drogie dziewczyny od dzisiaj zaczynam brac harmonet powiedzcie o ktorej najlepiej godzinie brac tabletki?oraz ccialbym sie dowiedziec czy to ze narazie mam tak jaby plamienie oznacza ze moge juz przyjac te tabletke??

Gość to chyba zalezy
od trybu zycia jaki prowdzisz-nie rozumiem-jak ci napisze godzina 15 to zaczniesz brac??:O

Gość moniaka
ja brałam tabletki zawsze wieczore, tzn mniej wiecej o 21.bo tak przed snem zawsze pamiętałam że mam coś łyknąć.i dla mnie było to proste rozwiązanie.od nie dawana kalejam plasterek raz na tydzień:)

Gość krysia18
nie chodzilo mi o to poprostu o ktorej wy dziewczyny bierzecie tabletki i czy ta godzina jest dla was dogodna ja naprzyklad mysle ze kolo godzin 22 ale nie jestem pewna wiec chce znac wasze opinie

Gość krysia18
a czy twoim zdaniem plasterki daja lepsze uczucie komfortu niz tabletki?

Gość to chyba zalezy
ida wakacje przemysl barnie tabletek na pozny wieczor.Beda imprezy,grille,popijesz sobie i co?zabezpieczenie pojdzie w...spuszczone w kiblu. Chyba ze nie imprezujesz-to ok

Gość krysia18
do===>>To chyba zalezy:Tak w tym wypadku masz racje ale jak dla mnie to chyba naj dogodniejsza pora bo rano wiadomo mozna zapomniec przed wyjsciem...ale co do tch wakacji to fakt...wiec ktora godzine proponujesz?

Gość to chyba zalezy
ja bralam wczesnym popudniem(tak srednio po obiedzie-wlasnie ok 15-16) wtedy do wieczora zdazy sie wchlonac i mozna sie bawic smialo. Zreszta przyzwyczaisz sie do kazdej godziny-nastaw sobie budzik w komorce a potem po tygodniu-dwóch sama bedziesz pamietala ze nalezy wziasc pigulke

Gość krysia18
dzieki ze jes ktos taki na tym forum kto potrafi pomoc....a tak na marginesie to po ilu godzinach tabletka sie wchlania do orgaznizmu?Ja mysle ze tak po 3-4 godzinach?

Gość to chyba zalezy
jest napisane na ulotce(tez bralam harmonet;) )srednio po 3-4 tak jak piszesz-potem chyba przykolejnych pakowaniah jeszcze szybciej-bo juz substancja "krazy" w organizmie. Unikaj wymiotow i biegunek i straj sie przyjmowac punktualnie a beda spelnialy swoja funkcje

Gość krysia18
DZIĘKUJE WAM SERDECZNIE POZDRAWIAM:)MACIE MOZE JESZCZE JAKIES SUGESTIE NA TEMAT DODATKOWEGO ZABEZPIECZENIA????nIE JESTEM TAK DOSWIADCZONA JA WY BO TO SA MOJE PIERWSZE TABLETKI?

Gość to chyba zalezy
jak dobrze wezmiesz(od pierszwgo dnia cyklu) to dziala od razu ,ale ja tez odczekalam tydzien i dopiero sie zdecydowalam na bez prezerwatywy. Dzieci nie poczelismy ...wtedy znaczy bo teraz cos cholera okres mi sie spoznia:( ale pociesze cie ze to nie przez tabletki bo juz ich od dawna nie biore;) Milego pozycia i oby okazaly sie strzalem w 10:)

Gość krysia18
NO TO JESZCZE RAZ DZIEKI POZDRAWIAM PA:*

Gość alcia16
Ja tam biore tabsy o 19 ale niewiem jak ty...woilsz

Gość Betina sis
Mnie 3 lekarzy powiedziało,że najlepiej brać wieczorem...