Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba głupia jestem

a ja mam 17 i nigdy nie mialam chłopaka!

Polecane posty

Gość chyba głupia jestem

nigdy sie z zadnym nie calowałam i czuje sie taka do niczego.większosc moich kolezanek ma chłopaków,tylko ja nie.niby sie spotykam czasem z jednym ale nie wiem czy juz mu sie odwidzialo czy jak.przykro mi

Gość bvcer
mam 22 lata 9 miesiecy i nigdy nie miałem dziewczyny

Gość pffffffffffffffff
ja tez w tym wieku nie mialam

ja mam 23 lata i nie mialam tez chlopaka jeszcze. Zaczniesz sie martiwc za 6 lat , bo majac 17 to nie taki problem ze nie masz faceta. Ja sie calowalam pierwszy raz gdy mialam prawie 19 lat, wiec wszystko przed toba. Pozatym majac 17 lat ma sie \"fiu bzdziu\" w glowie, natomiast gdy bedziesz miala 23 czy 24 to zaczna sie odzywac w tobie instynkty rodzicielskie a wtedy czesto dopadaja dolki. Polecam ci moj topik\" Czy wy tez tak mieliscie po spotknaiu w realu?\" tam mozesz poczytac o facetach.

Gość a ja mam 49 latek
i też nigdy nie mialem chlopaka :)

Gość pełno tu panów
całkiem jeszcze młodych, którzy "jeszcze nigdy nie mieli dziewczyny" może się z którymś umów? :D i wcale nie jesteś głupia faceci ograniczają wiem co mówię :P

moim zdaniem to nie ma nic na siłe ! czyli na siłe nic nie zyskasz...nie szukaj miłosi tak na siłe... ona sama przyjdzie..

Gość tez mi smutno
ja mam 18stke i tez nigdy nie miałam, nidy sie jeszcze nie całowałam i nie byłam z nikim oficjalnie. Nieoficjalnie natomiast b. często czy to na imprezach czy w klasie (większośc w mojej kl. to faceci bo to kl. mat-inf.) jestem podrywana i to czasem przez b. fajnych chlopaków. Uważam ze nie jestem brzydka wręcz przeciwnie.duzo osob zazdrosci mi bardzo wygladu i choc nie jestem najpiękniejsza to uwazam ze jakaś tam laska ze mnie jest (skromnosc nie ma co :P) non stop w zasadzie otaczaja mnie faceci jak sie spiją, to próbuja się do mnie dobierać, a czasme po posrostu siedza , obejmuja trzymaja za rękę itp. (mówie tu gł. o róznych imprezach) a potem w dni powszednie jest tak zwyczajnie i wtedy dopada mnie smutek że niczego powaznego dalej nie bylo w moim życiu :( chociaz w szkole tez z nimi rozmaiwam, flirtuję i moge się załozyc ze mnóstwo osob sądzi ze miałam albo mam faceta, a jednak nie.. I wszysyc zawsze mówia ze milosci sie nie szuka, ze sama nas znajdzie, inni ze szczęściu trzeba dopomóc. I w ogole to nie wiem co mam robić :( chce miec tego jedynego, kochanego..tak bardzo

a ja mam tyle samo i mi z tym dobrze :D :classic_cool: i pierdole szczerze zlosliwe docinki krewnych i kolezankek :>

moja przyjaciolka ma 20 lat tez nigdy nikogo nie miala, a kasliwe uwagi znajomych ma daleko gdzies! i bardzo dobrze, nie wyglada na nieszczesliwa, chociaz mowi ze czasem brakuje jej meskiego ramienia na ktorym moglaby sie wyplakac...ale wtedy ja sluze swoim!...ramieniem oczywiscie ;)

hmm mam kolezanki co owszem mają chlopakow..cooz nie mają na nic czasu..oczuywiscie wszystkei dają im dupy(w wieku 15-16lat) i jedna juz anwet w ci.ąży jest :O a potem atkie koncża przy garaach z bachorami i w biedzie...thx z a takie cos...coz ja tam jestem jebana materialistką i mi z tym DOBRZE!!!!!!!!!!!!!

kiedy byłam w Twoim wieku (rany jak to brzmi :/) też byłam jeszcze przed swoim pierwszym pocałunkiem. to, czy dziewczyna ma chłopaka, nie jest niczego wykładnikiem ***wszystko w swoim czasie*** sądząc po Twoich wypowiedziach, jesteś mądra dziewczyna więc głowa do góry, głęboki wdech i nie przejmuj się niczym! :)

Też mam 17 lat. Nigdy nikogo nie miałam, nigdy sie nie całowałam. Często łapie doła z tego powodu... Mam nadzieje, że miłośc wkońcu do mnie przyjdzie sama :)

Też mam 17 lat. Nigdy nikogo nie miałam, nigdy sie nie całowałam. Często łapie doła z tego powodu... Mam nadzieje, że miłośc wkońcu do mnie przyjdzie sama :)

Gość Clarieee
Ja również mam 17 lat, i nigdy nie miałam chłopaka. Owszem, całowałam się, ale to praaktycznie nic nie znaczyło. Zazdroszcze strasznie moim znajomym, którzy znaleźli sobie druga połówkę. Nie wiem co już mam robić, bo cholernie boję się odrzucenia. Chciałabym, aby to facet o mnie zabiegał, nie ja o niego.

To wcale nie wielka katastrofa mając 17 lat a nie mając chłopaka...Ja powiem szczerze...mam 19 lat i jestem z chłopakiem 1,5 roku...niedawno mieliśmy przerwe i da sie przezyc bez faceta....Ja np mialam wieksza swobote,moglam sie spotkac ze znajomymi...itp..niestety przerwala byla wlasnie z powodu zazdrosci o znajomych i przyjaciela.

Gość kaczkaplaczka
Ja mam 19 i też nigdy nie mialam. Często czuję się samotna, ale myślę, że kiedyś spotkam tego jedynego, który pokocha mnie taką jaka jestem i Tobie też tego życzę. Każda kobieta na to zasluguje tylko niekiedy trzeba sobie trochę poczekać.

Gość kurdeeeeeee
jestem następną 17latką samotną w tym gronie ;/ tylko ja niestety wiem co jest spowodowane moją samotnością - jestem koszmarnie brzydka :| mam nadzieję że chociaż wy dziewczyny odnajdziecie swoją drugą połówkę! wystarczy że ja będę starą panną, wy nie musicie ;D

Gość 17latkaaaa ;]
tez mam 17 lat i tez nie miaalam nigdy chlopaka;( czasem czuje sie bardzo samotna z tego powodu..

Gość LICHWIARZ WYSOKI PROCENT
Mam 18 lat nie mialem nigdy w zyciu dziewczyny, a dlaczego? Dlatego że większość z nich to kompletne idiotki i nie mówię tu tylko o jakiś dyskotekowych szmatach ale także o tych z dobrych domów dobrze uczących się - to kompletne puste kooorwy które nic sobą nie prezentują :classic_cool:🖐️

Gość Eleonorr
Ja dołączam się do grona. tyle ze mam 16 lat... i z wiekiem coraz to bardziej zaczynam przejmowac sie opiniami ludzi i tym co mnie czeka. sie nie całowałam i tego tez sie boję ze chlopak przy pierwszym pocalunku zwieje bo zobaczy ze nie doswiadczona jestem eh...szkoda slow

Gość alias_
Dzieci, o czym wy myślicie? Co to znaczy mieć? Facet/kobieta to nie zabawka, jak tego nie widzicie, to nie jestescie gotowi. Żeby być w związku to trzeba tego chcieć. Jak chcecie się całować i rżnąć to na disco. Szkoda,że są wakacje. Czuję,że coraz więcej dzieci będzie rzucac glupie topiki. Dziewczyny pobiegajcie trochę.