Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aka L

co mam robić???????? piekło w domu?!

Polecane posty

mój ojciej jest pracuje w wojsku. na ogł jest miły i jest dźentelmenem dla kobiet i mojej mamy też ale jest porblem. jak sie zle uczę i tlyko jedną pałke czy dwójkę dostane to ojciec mówi mi zebym się kładła i spodnie w dół, bo jak nie to po twarzy dostanę. pode mną nogi mniękną i wykonuję polecenie. dostaję za swoje jego paskiem, zawsze płączę i krzycze w poduszkę. mama zawsze ciedzi w pokoju obok. uwierzcie mi ze po czymś takim niezbyt dobrze sidzi sie nad matmą. niecierpię matematyki, szczególnie jak nie mogę usiedzieć. poradźcie coś, prosze bo ja ego nie wytrzymam.

Gość Pojk
idź dziewczyno do poradni jakiejś, albo stoważyszenia tam Ci poradzą

Gość skalar
a ile masz lat?

za miesiąz skończę 17. wiem ze jakbym była pełnoletnia to by dobrze wyglądało, bo bym sie mogła wyprowadzić, a tak jestem pod władzą rodziców. ...tyle lat ja już nie zniose tego ukrywania, tego wszystkiego

Gość soulseek
Wolalabym juz dostac w twarz. Przynajmniej by zostal WIDOCZNY slad, i moze bylaby afera:O

Gość skalar
nie musisz być dorosłą,żeby zgłosić fakt przemocy w rodzinie. Idz na policję albo porozmawiaj z pedagogiem szkolnym.

no co wy?! ojciec mi zawsze mowił że jak tylko pisnę gdzieś słowko to tak dostanę, że popamiętam. a rękę potrafi mieć cięzką. pomózcie co robić???????????

Gość skalar
Jak zgłosisz to gdzie trzeba,to już "kochany tatuś" nie zdąży cie udeżyć. Znamosobiścieprzypadek,że dziewczyna zgłosiła się do pedagoga,ten zadziałał odpowiednio i zanim dziewczyna wróciła do domu tata już siedział. Dostał 3 miesiące sankcji. Sprawa w przyszłym tygodniu.

a jak do mnie oddzwonią do domu i odbierze ojciec.????????! leipej nie on potrafi stosowac wymyslne kary. raz dostałam pałe do zeszytu i on zobaczył zeszyt bo wyjął z tornistra jak sie kapałam to wszedł do łazienki jak brałam prysznic, wyciągnłą mnie do pokoju i zlał paskiem mowiąc dlaczego mu od razu od wejscia nie powiedziałam. jak dostała w tym samym tygodniu drugą pałke przelozyl mnie przez klano mowi ze juz jest czerwone i nie ma co bic i powiedzial dzis cie nie bede bil ale za tom dostaniesz inna kare. odsunal szafke kazal mi tam kurze sicierac, ztarłam szmatka on przyszedł wzial zalapke potarł o podłoge powiedzial ze zle i jeszcze raz rycze prawie co tydzien!!!! nawet nie wiecie jak to może boleć

ale to będzie afera i sie wszyscy dowiedza jak ojca wsadza. beda sie ze mnie jeszcze smieli i placami wytykali mowiac to ta szmata co ja bil

Gość soulseek
Strasznie Ci wspolczuje. Ale nie musisz dzwonic z domu, mozesz zadzwonic z budki telefonicznej. Naprawde, uwazazam, ze potrzabujesz profesjonalnej porady, bo my chyba Cie nie przekonamy zebys poszla na policje. A co na to Twoja matka? Siedzi i nic nie mowi? A Twoich lez nie widzi?

Gość SPOON
Wybacz ale zajeżdża mi to kpiną... Trochę zbyt spokojnie to napisałaś... Tata jest mił i wogóle ale mnie gwałci...I źle się z tym uczy matematyki... Jeśli to prawda to powinni go poprostu zamknąć///

Gość to jest chore
i powias to gdzies zglosic. ewentualnie mu sie dowinac :)

bo ojciec jest mily dla kobiet do mojej mamy zwraca sie zawsze uprzejmie i do innych kobiet tez. tylko jak juz zle oceny sa to ode mnie egzekwuje sila. mam tego dość!!!!!!!!!!! mam dosc!!! ja sie wciaz boje ze dostane za to ze komus sie odezwe. bo jak skonczylam 16 to on do mnie mowi ze teraz sobie porozmawiamy zeby ci do glowy nie uderzylo ze jestes juz dorosla to dam ci szkole i prze łozyl mni przez kolano zerwal ze mnie to co mialam na sobie i zlal mnie i powedzial ze to tylko czesc tego jakbym gdzies tylko pisnela to mi sie oberwie 15 razy bardziej. naewt nie wiecie co ja wtedy przezylam. i mi zwolnienia na wf pisze zebym niekou sie nie zdradzila sladami to jest okropne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pomocy!!!!! nienawidze go za to!!!

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Idz gdzies z tym.. idz... przeciez to moze zostawic slady na twojej psychice na cale zycie, jesli juz nie zostawilo... jak on moze? oceny to nie wszystko!!! nie wstyd przyniesc jedynke czy dwoje do domu, wstyd nad dziecmi sie znecac. Sorry ale.. co za chuj :O

Gość Nie daj się zastraszyć ...
twoja matka tak samo jest winna jak ojciec ... Po takich razach na pewno masz siniaki, więc idź do lekarza na obdukcję, a potem z tym zaświadczeniem idź na policję ... oni beda wiedzieli co dalej zrobic i wierz mi, ze ojciec twój nawet palca na ciebie nie podniesie ... to poważna sprawa i on wie czym to pachnie , dlatego mówi, że jak piśniesz to jeszcze więcej ... ha ha Nie z takimi sobie juz radzono ... powodzenia, zrob tak jak mowię :-D

Straszne... Zgadzam sie z innymi, powinnas gdzieś to zgłosić, coś zadziałać bo problem sam napewno sie nie rozwiaże..

Nie daj się zastraszyć ... ja nie chce nigdzie iśc i pokazywac soujego ciala bo to wstyd. juz wystarczajaco mnie wstydzi jak mnie ojciec bydlak rozbiera do bicia nawet jak mam okres.to wszyttko jest zeby mnie zastraszyc bo dostaje tylko w posladki a czasem rozbiera mnie cala bym czula wstyd i bol dlatego nie zniose ukoporzenia jak trzeba sie bedzie rozebrac przed lekarzem a on jak da zaswiadczenie to bede sie musiala na policji rozbierac. nawet sukienek nie onsze i bluzek z krutkim rekawem jak mam siniaki. czy jest jakis sposob jakis dobrzy ludzie co mozna do nich po cicchu prosic o pomoc zeby sie ojciec nie dowiedzial?