Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świadomy0

świadomość kobiet w związku

Polecane posty

Gość świadomy0

Czemu tak jest, że kobiety długo długo czekają na tego swojego księcia z bajki, cały czas opowiadają jaki to powinien być ich ukochany, co robić żeby w sobie rozkochać itd, a kiedy juz takiego maja, to traktują to jako cos naturalnego a nie wielkie szczęscie... Mężczyzna kochający i na prawde liczący się z kobietą, dbający o nią, zaskakujący ją drobnymi miłymi prezentami nie jest często spotykany. Apeluje do was kobiety - zastanówcie się nad sobą i nad swoim zachowaniem względem partnera, bo faceci też mają uczucia i też moż na ich zranić... Też chcemy być kochani i otrzymywać tyle miłości ile sami wkładamy w ten związek.. :(

Gość tak jest
o ludzie, znowu "inny", tylko dlaczego ja zawsze trafiam na pozostałych???????????????????

Gość świadomy0
moze masz pecha... albo zwyczajnie nie trafiłas na tego ktory mysli i kocha tak jak ty....

Gość tak se pisze
phhh... moze zle trafiles ale ja mowie mojemu partnerowi ze kazdy dzien z nim jest jak swieto, i faktycznie ciesze sie kazda chwila gdy z nim jestem, i daje mu to odczuc

Gość kammma
ja tez zawsze trafiam na tych :o innych

Gość świadomy0
up up up

Gość lilia_wodna
a ja trafiam na tych okey, a teraz to mam usperhiper i nie puszcze moj i koniec, rzadko zdrarzaja sie faceci z sercem:) z poezja na ustach i.. pomyslami:)

Gość swiadomy0
tylko wytlumaczcie mi, czemu niektore kobiety podchodza naturalnie do tego ze maja takiego faceta. Jakby im sie to nalezalo i jeszcze szukaja dziury w calym

Gość lilia_wodna
trzeba ich pytac, musisz przyklad podac szukania dziury w calym ale jak to mowia.. zla kobieta i patrzaca na swe ego, nie widiz calosci - facet i tyle zalet, ona widzi facet i tylko to co ja wnerwia!

mialam takiego pecha kiedys ale w koncu znalazlam i jest super !!!