Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak se pisze

dłuższa przerwa niż tydzień

Polecane posty

Gość tak se pisze

Pewnie to było ale nie znalazłam. Dziewczyny, powiedzcie co mam zrobić. Jeśli miałam tygodniową przerwę w braniu tabletek antykoncepcyjnych (tę normalną, na krwawienie z odstawienia) i po tygodniu, to znaczy od PONIEDZIAŁKU, nie mogłam rozpocząć zażywania bo byłam na wyjeździe, tylko zaczęłam od ŚRODY, to czy mam wziąć tabletki za PONIEDZIAŁEK I WTOREK, czy już ich nie zażywać?

Gość nvfioiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Głupia jestes że tak zrobiłaś. Przecież wiesz, że trzeba brać regularnie. I co? Weźmiesz dzisiaj 3 tabletki zamiast jednej? Jeny... Głupia jesteś, że ich ze sobą na wyjazd nie zabrałaś.

Gość tak se pisze
wiesz, nie mialam kiedy isc do lekarza po recepte bo pracuje w tych godzinach, nie wiedzialam kiedy wypadnie mi wyjazd, no i stad obsuwa no ale to ja teraz pytam co mam zrobic... ;>

Gość Jan z Serocka
hmm bierz dalej normalnie nie łykaj tych 2 co pominęłaś zabezpieczaj się dodatkowo aż do następnego listka po prostu sobie wszystko o 2 dni do przodu przesuniesz ale nic złego stać się nie powinno innych pomysłow nie mam

Gość Jan z Serocka
tfu źle napisałam tą poniedziałkową i wtorkową zażyj ale zostaw je sobie na sam koniec listka żeby się nie pomylić i one będą 20 i 21 tabletkami a dalej jak wyżej

Gość _______________
No to skąd nagle wzięłaś te tabletki skoro pracujesz w tych samych godzinach co lekarz?? :D Hehe :D Z resztą miałaś te 10 dni przerwy na póście po recepte, a włąsciwie to jeszcze więcej, bo przecież wiedziałaś kiedy Ci się tabsy skończą. O takie rzeczy pytaj lekarza, jak już u niego jestes po recepte.

Gość tak se pisze
Do dlugiej kreski: a wiesz ze zwyczajny lekarz gorzej ci odpowie niz babki zainteresowane tematem, ktore duzo na ten temat czytaja? Janie z Serocka, a nie moge wogole nie brac juz tych dwoch tabletek, czyli tak jakby wczesniej skonczyc opakowanie?

może ja powiem możesz tak zrobić i nie brać tych dwóch ale zabezpieczać dodatkowo i tak się musisz bo po tych 2-och dniach \"niebrania\" ja bym nie ryzykowała

Gość tak se pisze
uhm... dzięki! :)