Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość David19

Prawiczek

Polecane posty

Gość David19

Mam 19 lat, nie mialem jeszcze na powaznie dziewczyny i nie uprawialem seksu. Nie jestem wstydliwy, a w rozmowach z dziewczynami staram sie byc uprzejmy i mily. I teraz moje pytanie: Czy mili, uprzejmi faceci sa wogole nie pociagajacy dla dziewczyn? Bo gdy widze przewaznie dziewczyny wybieraja gburowatych "lysych kokonow"....eh

Gość lubimy miłych i uprzejmych
:D jednak zdecydowanych, czyli wiedzących czego się chce:).

Kiedyś miałem dziewczynę, ale wtedy byłem gburowatym \"łysym kokonem\" Teraz nie mam i widzę, że to przez to że stałem się miły i uprzejmy Człowiek codziennie się czegoś nowego uczy

Gość gość
gburowatych \"lysych kokonow\"....ło matko, w jakim towarzystwie Ty sie obracasz? Chyba jakis 16-letnich pustych lalek barbi:o

Gość Piękna_młoda_brunetka
kobietom podobają się różni faceci, a taki łysy to może jest dobry, ale dla szpanu :-D

Gość gość
Facet musi byc mily i uprzejmy...czuly i delikatny, ale tez tupnac noga musi kiedy potrzeba, postawic na swoim czasem, ale i ulec musi umiec, i na kompromis pojsc,i nie moze dac sie wziac pod pantofel. Macho tez musi byc od czasu do czasu. Po prostu all in one. Przeciez od nas tez wymagacie, bysmy byly \'do tanca i do rozanca\', nie? Monotonia nudzi. Jesli jednak mam wybor - mily i sympatyczny, czy lysy gbur - wybieram to pierwsze.

proste jak będę chciał mnieć dziewczyne umaluję sie ni przebiore za \"gburowatrego\" wtedy wszystkie na mmnie poleca mam nawet w szafie taki kostium, jeden z dziesięciu kostiumów jak sie go upiesze to on się robi wodny, czyliu grurbowaty\"\"

Gość gość
montypajton--> ja osoboscie polecialabym na stoj Batmana, ciekawe czy tak owy masz:D Obowiazkowo na pzredzie ma byc lateksowa bluza imitujaca umiesniona klate:D o yeah! I jestes moj:D

Niech biorą tych gburowatych facetów z łysymi łbami,tylko pozniej niech sie nie dziwia jak wystapią w programie np. \"Pod Napięciem\" jako ofiary przemocy.Same sobie gotują ten los i pozniej w morde dostają,ale jak ktos to lubi i imponuje mu taki facet to ich wybór

Gość pppp
po prostu musisz byc soba w koncu znajdzie sie taka ktora wybierze wlasnie Ciebie.19 lat wcale nie nakazuja seksu.ale faceci typu macho nie sa na dlugo...raczej kwestia szpanu,rozrywki.nie na staly zwiazek

Gość a ja mam 26 lat i nic