Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata-------

jakie zgubne skutki ma solaium i tabletki anty?

Polecane posty

Gość agata-------

co sie stanie jesli dziewczyna ktora bierze tabletki antykoncepcyjne pojdzie na solarium, podobna nie mozna wtedy ale dlaczego?

Chodzi o to , że gdy się bierze tabasy to po solarium mogą wystąpić przebarwienia na skórze. Jednak u mnie to nigdy nie występowało.

Gość agata-------
bo chcialam sie wybrac na solarium ale biore tabletki i narazie musze je brac;) ale boje sie ze cos sie stanie zlego;) bo slyszalam ze nie wolno wtedy opalac sie w solarium hm mam nadzieje ze u mnie plamy tez nie wystapia;)

Gość ja biore
pigulki od 5 lat, na solarium chodze jeszcze dluzej, ciagle zyje i mam sie dobrze. Mysle, ze to proboszcz z Twojej parafii rozposcil te paskudna plotke:):):)

to nie jest plotka. Tylko nie u każdego wszystkie skutki uboczne muszą wystąpić... i niekoniecznie od razu. Oczywiście nie należy wpadać w panikę, ale - podkreślam - nie jest to wymysł.

Gość ja biore
oczywiscie, ze to nie jest wymysl! ale dziewczyny kochane:) poczytajcie inne ulotki. Strasza plagami egipskimi, ale tak naprawde dotyczy to pojedynczych przypadkow. Najlepiej wyprobowac to na wlasnej skorze. No bo jak tu swiecic biela, kiedy maj taki piekny;)

Jasne, że nie u każdej to wystąpi ale autorka topicu chciała wiedzieć co może (nie musi) się stać.Ja też brałam 2 lata i chodziłam na solarium i nigdy nic się nie działo . No ale mimo wszystko różnie to bywa.