Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cennik

Gdzie kupić wódke, jaką i za ile? Oprócz Biedronki...

Polecane posty

Gość cennik

jaką macie/mieliście/będziecie mieć wódke na weselu, i za ile? Gdzie kupioną? Taki mały poradnik...My z narzeczonym szukaliśmy dzisiaj i okazało sie, ze wszędzie ceny są takie same, nawet Makro nie odbiega od normy.Wiem, że jest tu dużo dziewczyn,ktore biorą ślub i pewnie są zorientowane w temacie. Bardzo prosze o wypowiedzi. PS nie chodzi mi o wódki typu Starogradzka, Krakowska czy jakies inne z "dolnej półki", ale Finlandie, Sobieski, Wyborowa, Soplica...

A właściwie dlaczego oprócz Biedronki???? pogięło cię? przecież tam jest najtaniej...

Gość cennik
to tam jest "normalna"wódka? czy tylko "biedronkowa"? Pytam , bo nie wiem, nigdy tam nie byłam.Byłam w Tesco dziś, ale ceny są takie, jak wszędzie. A napisałam co myślę, i NIE, NIE POGIĘŁO MNIE.

Gość ooooooooooooooooo
Nie starogradzka tylko Starogardzka od Starogardu i to w dodatku Gdańskiego

Gość Iwunia
ja jestem 1,5 tygodnia po slubie, mielismy sobieska kupiona w Plusie i wszyscy byli zadowoleni

Gość pomozecie
ojojoj, ale byka strzeliłam, wybaczcie STAROGARDZKĄ.Nie jestem znawcem wódek, niestety:D a jak kupioną w plusie to za ile?

Gość pomozecie
ups...chyba "znawczynią" w dodatku:P Zaraz sie zacznie. Przez kafe staje sie wtórną analfabetką

Biedronka to nie wódka, to hipermarket imbecylku :P Z biedronki pije mleko, jem dżem, ale wódki to już nie mam pojecia jak z nich wyciskają. A ile potrzeba tych biedronek do litra? ... myslisz, że cztery wystarczą, bo rano pewnie jeżdżą samochodami.

Gość bimber z biedronki
bimber z biedronek jest debeściacki najpierw ugniecone biedronki muszą sobie podgnić w wiaderku, pod przykryciem, posypujemy je od czasu do czasu kilogramem cukru w cukrze :classic_cool: po destylacji jest wypas a tak powaznie to polecam Sobieską :) 🖐️

po 2 kieliszkach jakosc wodki przestaje miec znaczenie

Gość pomozecie
ale ja nie pisałam, że biedronka to NIE hipermarket...a właściwie taki z niej hipermarket, jak z koziej dupy trąbka... Mortifer , a kto jeździ samochodami? Te cztery biedronki przerobione na wódke?:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Rano otrzepują sie i wracają do pracy, będzie z nich kolejny litr...i tak do usranej śmierci:D:D:D:D

Gość zaciekawiona tematem
jak już piszecie jaką wódkę mieliście to podawajcie cene za jaką ją nabyliście...no i kiedy to było:-D DZIęKUJę bardzo za takową informację;-))

W biedronce jest normalna wódka: absolwent, wyborowa, soplica itd. nie słyszalam zeby wódkę \"produkowano dla biedronki\"

my kupiliśmy miesiąc temu wódkę Polonese, w naszym środowisku \"bardzo wypróbowana\", kupujemy ją na różne imprezy od długiego czasu i wszystkim smakuje w sklepach kosztuje około 17,99, my trafiliśmy na wielką promocję w znanej hurtowni i nabyliśmy ją za 13,50, jesteśmy zadowoleni tym bardziej, że potrzebowaliśmy 200 flaszek już to gdzieś pisałam:P:P:P

A my kupowalismy wodeczke w hurtowni i tanio nas to bardzo wyniosło :)

Gość kainkas
my tez kupilismy wodke w hurtowni soplice i byla bardzo dobra i niedroga bo niecale 16 zl/0.5l