Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wspomnienia

pierwsza sprawa rozwodowa

Polecane posty

może tutaj znajde bratnią duszę.Jestem w dołku, jeszcze do nie dawna byłam szczęśliwą mężatką a dziś jestem po pierwszej sprawie rozwodowej.Nasze małżeństo trawło niecały rok...

Gość czarna felicja
Wiem, że pytanie banalne i mozna dlugo by odpowiadać, ale dlaczego Twoje małżeństwo sie według Ciebie rozpadło?

mysle ze przez jego zazdrosc.Zawsze mielismy z tym problem.Jeszcz przed slubem czesto robil mi sceny zazdrosci, choc nigdy nie mial powodow.Po slubie nie wiem czemu jego zazdrosc sie zoognila.

Gość looo
A nie myślałaś o skierowaniu sprawy do mediacji- mniej boli niż rozwód, sprawniej przebiega, taniej, skutki prawne takie same. Albo żeby iśc na terapie małżeńską, jako młode małżeństwo mielibyście spore szanse wyjscia z kryzysu . Trzymaj się, powodzenia

Gość a mi mój facet
ani razu nie zrobił sceny zazdrości, nawet jak miał powód ale on generalnie taki olewający jest :O faceci to jednak skrajnie różne typy osobowosci

Gość lulalalala
Też mam problem z zazdrością mojego faceta...Nie jesteśmy jeszcze po ślubie, a on nie ma żadnych podstaw do zazdrości...Teraz widzę czym to grozi...I chyba muszę wszystko porządnie przemyśleć...

Gość wpomnienia
może u Ciebie nie będzie tak źle, w każdym razie życzę wam żeby was to nie spotkało.Jeszcze nie jest za późno, porozmawiaj z nim.Chorobliwa zazdrość to dość duży problem..., wiem to po sobie niestety

Gość lulalalala
rozmawiam z nim o tym dość często....ale ostatnio zauważam poprawę :) poza tym przyzwyczaja się do mysli ze na miesiąc wyjeżdżam na 5 tygodni za granicę... ;) i nie ma wyjścia jak tylko zaufać ;)