Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotny emigrant

jestem w londynie i jest mi tak zajebiscie zle, wlasnie teraz, nie wiem co.....

Polecane posty

Gość samotny emigrant

.....z soba zrobic/ po raz pierwszy jestem samotny. kupilem flaszke i nie mam z kim wypic. kurwa nie daje juz rady. tesknie za tym co zostawilem w Polsce i jest mi tak zajebiscie zle..........

Gość to kurfaaa
wróc :O nikt Cię tam chyba siłą nie trzyma zachciało się wielkiego świata to teraz cierp tylko dupy nie zawracaj :O

Gość samotny emigrant
tylko na tyle Was stac???? nie wroce, bo mam cel. obiecalem corce wlasny dom i kurwa dotrzymam slowa. jebie po 12 godzin dziennie a dzisiaj chce pogadac. czy to takie dziwne?????????? jest ktos z londyny??????/ moze z acton?

Gość yoł
Nie łam się, przeciez nie będziesz tam do końca życia siedział.

Gość kobita ze hoho
a ty nie zdawales sobie sprawy, ze nie bedzie do kogo ust otworzyć? nigdy nie przezyles tego stanu? ja nie mam jeszcze 3oki i wiem, co to jest ostracyzm po utracie [racy i gdy nie masz przyjaciół...

Gość a ja w w-wie
..ale rozumiem Cie- dwoch "moich" facetow wyjechalo za kasa za granice- moj ojciec jak mialam 4latka i moj facet -2 lata temu na kilka m-cy obydwaj koszmarnie tesknili- ojciec przysylal mi pocztowki ktore do dzis przechowuje, moj facet-polowe zarobionej kasy wydal na telefon.. ja tez tesknilam.. potwornie

jakos rozumiem, tez jestem w anglii, choc nie sama, to czasem tesknota zabija... wejdz na forum a teraz londyn, troche nas jest...

Gość samotny emigrant
ja potrzebuje pogadac na zywo, spotkac sie, wypic piwo w pubie, kurwa nie wydole juz, potrzebuje towarzystwa. zawsze byl ze mnie wesoly czlowiek ale dawno sie nie smialem bo i po co

Gość samotny emigrant
ja potrzebuje pogadac na zywo, spotkac sie, wypic piwo w pubie, kurwa nie wydole juz, potrzebuje towarzystwa. zawsze byl ze mnie wesoly czlowiek ale dawno sie nie smialem bo i po co

Gość kobita ze hoho
to jakąś polkę przygruchaj sobie, to chyba mniejsze zlo....niestety taka rozlaka siada na psyche :(

Gość samotny emigrant
ja nie potrzebuje romansu. mam zone i kocham ja. ja chce tylko pogadac. twoje rady sa tak zajebiste ze wlasnie wypije Twoje zdrowie kurwa

Gość samotny emigrant
zapraszam na piwo 07783271568

Gość a ja w w-wie
popijam wlasnie wino,wiec wypije kieliszek za poprawe Twojego samopoczucia.. ps.lepiej dryndnij do zony (przeciez to za nia tesknisz) zamiast podawac na forum swoj (?) nr tel.

Gość samotny emigrant
podalem nr i co z tego????? to nie forum erotyczne mam wiele num,erow

Gość rozumiem
co czujesz ,moja mama i polowa rodziny tez wyjechala za granice :( Znajomi i przyjaciele tez ...a do dupy to wszystko :(

Gość ja ja ja
komu jeszcze zle??

no i co emigrant niestety Anglia to nie raj a polska to już dawno nie jest trzeci świat a twoja córeczka niech sama zarobi na swój dom wtedy bardziej to doceni.a ty myślisz że w Angli na dom w dwa tygodnie zarobisz,tracisz zdrowie

Gość na kija ma zarabiac na dom
dostanie za darmo od socjalu. nalezy mu sie. pewnie go jakies pieprzone urzedasy spychaja a potem wynajmuja te mieszkania bidnym imigrantom z Ukrainy. dodam ze imigranci z Somalii rzadaja, podkreslam rzadaja darmowych M-7 i jakos dostaja.

Gość śmieciarka krakowska
ale tu w niektórych buce.... Nie łam się , emigrant. Pomysl sobie , że posiedzisz tam jakis czas , a potem wracasz. To nie jest na zawsze. To jak odsiadka w pierdlu - kiedyś sie skończy. Zawsze mi lepiej , jak sobie pomyslę , że każda zła sytuacja , nawet ta najgorsza , kiedys się skończy :) Jak was tam tyle na tym forum siedzi , to się umówcie , chocby raz na tydzień , po co macie przed kompami siedzieć , jak się normalnie możecie spotkać twarzą w twarz. To jest bardzo ważne i bardzo pomocne