Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cipa z warkoczami

Mistrzem Polski jest Legia!

Polecane posty

Gość gość
dupa_blada---> nie pisz ze kibice sobie przypominaja o Legii jak zdobywa mistrzostwo. Moj facet kibicuje Legii od wielu, wielu lat. Na sloncu, na wietrze i na 30 stoponiowym mrozie. Jak w dupe dostawali ostro i jak przegrywali. Na Legii jest zawsze prawie komplet kibicow, nie mowiac o tych w kanjpach i przez TV. Klub bez tradycji? Wymien mi druzyny polskie w Lidze Mistrzow badz Pucharze Zdobywcow Pucharu....na palcach 1 reki mozna policzyc. Legia byla w cwiercfinale L. Mistrzow - to chyba nie jest zero tradycji....plus kilkanascie razy Mistrz Polski i Puchar Polski, kibice w calym kraju. Teraz maja swieto i niech sie ciesza.

Gość gość
myszkaruda 🖐️ - mam tak samo jak TY:D:D:D Kopia wierna.

Gość dupa_blada.
pozdro600---->>>> kibice w całej Polsce??? hahahahah ah ta wasza mania wielkosci. O komplecie na Legi mi nie pisz bo obserwuję sytuacje od lat i wiec co sie dzieje. ale wkoncu to normalne ze jak klub ma wyniki to sa i kibice (wiecej kibiców). Nie mowie o takiej tradycji. Mnie i wielu innych boli to dostaliscie 1 lige . tyle. zgazam sie mieliscie wiele sukcesów na arenie miedzy narodowej (czego i w tym zezonie wam życze!!!) . staram sie byc obiektywny na tyle ile moge. Wiem co znaczy prawdziwy kibic. Jasne niech sie cieszą. Minie dokładnie chodzi o takich kibiców z "doskoku" , bo teraz to jusz chyba na wszystkich forach na necie w Polsce bedzie pisało Legia mistrz, zastanwiam sie dlaczego tak sie dzieje (przecierz wszystcy o tym wiedza) - ale moze to ta radosc:)

Gość gość
myszkaruda - dostal Twoj bolety na sobote? Na legia-Wisla? Bo moj kochany bedzie probowal wejsc na jakis stary bilet, albo w lape dac bramkarzowi. Bilety sie skonczyly w poniedzialek rano (od poniedzialku byly sprzedawane tez):D Teraz sa tylko na allegro po 1500 zl:D

Gość dupa_blada.
stic---->> to jak sie nie znasz to nie pisz. chochlik------------>>>> jak widac cały czas sa równi i równiejsi w naszej lidze niestety.

Gość Jestem z Warszawy ale
Dodam,żę przyjechałem do Stolicy z Pierdziszewa Małego,gdzie zamiast piłki uzywaliśmy kapusty.Jak przegralismy z tymi Gnojówek Wielkich,sołtys wsadzał nam w dupę własnie tę kapustę którą gralismy.I tak mi zostalo.Teraz w odbycie noszę piłkę.Moj poluzowany przez kozły sołtysa zwieracz,tylko piłkę jest w stanie utrzymać.Acha miści się w odbycie jeszcze bramka,ale żadko ja noszę,bo po kazdym meczu wsadzam do odbytu getry,nagolenniki i korki.Szkoly nie skonczyłem,ale pracę mam zapenioną jako pomocnik magazyniera.I mój odbyt też.:classic_cool::D

Gość gość
dupa_blada - na pewno radosc, ale na pewno i masz racje. Jak pisalam wyzej bilety sie skonczyly na ostatnia kolejke po kilu godzinach. Na kryta nie bylo w ogole - miejsca zejete p[zrez VIPOV, rodziny sponsorow, miejsca po znajomosci zaltwione itp. Kibicow prawdziwych na tym meczu to bedzie pewnie z 30%, bo reszta sie nie zalapie. No cos, taka mamy mentalnosc pojebana:o

Gość gość
myszkauda--> to fajnie mu. Moj karnetu nie kupil, bo wychodzil w tym roku o 20 zl drozej niz bilety:o Totalne nieporozumienie. Nic, bedzie zdrowo kombinowal w sobote zeby wejsc:)

Gość dupa_blada.
Stadionu nie ma i dlatego tak sie dzieje To jest pojebane aby take miasto jak Warszawa go nie miało , w takich Kilecach potrafili sie wziasc i zbudowac a Tu nie moga. Moj kolega kupil w poniedzialek rano, a we wtorek juz nie bylo. Zreszta moze i ja sie pojawie na tym Meczu hehe

Gość gość
Korona zbudowala stadion migiem. W Wawce planowalne bylo zakonczenie budowy w 2006 roku, albo 2007:o I co? I gowno. Wstyd, to prawda! Nie ma co myslec o ME w Polsce, jak w takim tempie bedziemy rozmnazac nasze stadiony:o Jak na penske dla pilkarzy po 80 000 tys euro to maja, i to bynajmnije nie wszyscy pilkarze takiej oensji sa warci:oWiecie ze najdrozszy pilkarz w Polsce to Cantoro>? Pytam ZA CO ta kasa????

Gość gość
PO 🖐️Chochlik:D No z niego niezly falszerz, nadal autobusami jezdzi ze znizka na falszywe pieczatki ze studiow:D Powiem mu , powiem, hehhe

Gość dupa_blada.
pozdro600----->>> kpina poprostu i juz. Warszawa traci na tych przpychanka zjebanych polityków, tylko ja wybory maja byc to sie co s mówi o nowym stadionie, a duze bezpieczne stadiony to i wieszka liczba kibiców, i wiecej kasy dl aklubów , i ostatecznie lepszy poziom. a ME2012 powinny byc własnie w Polsce. Wtedy MUSIELBYSMY BUDOWAC , a to da gospodarki jest najlepsze. ps: nie nawidze malkontentów, którzy pisza "po co nam to" , "nie uda sie", nie stac nas" , to same cioty które nigdy do niczego nie dojdą. - a takich osłów niestety w naszym kraju nie brakuje. A przecirez można wiele zrobic!! tylko trzeba chcieć.

Hahahahahahaha :) Powinieneś być co najmniej ministrem sportu - no bo stołek prezesa PZPN dla takiego stratega finansowego i menadżera to stanowczo za mało. Kibicować na pewno umiesz ale do promocji sportu potrzeba o wiele więcej.

uważam kibiców (tych pseudo-większość) za takich nieudaczników jak i nasi piłkarze, tylko chlanie, nawalanie i zabijanie w imię drużyny - obłęd. IQ na poziomie pantofelka. No i popatrzcie na ich twarze, drą japy, chodzą grupami i dziwne twarze mają. Miał z was któryś kiedyś dziewczynę ? Chyba nie, na stadionie z "chłopcami" lubicie odreagować nędzne życie. Szkoda że na mój koszt, w końcu utrzymuję służby porządkowe czy policję. Najchętniej każdemu pseudo kibicowi w dowód osobisty bym wbił pieczątkę w dowód osobisty - "WALIĆ PAŁĄ"

Gość Ps. w dobrym miejscu
ten wątek. Mam do tego sportu z całą otoczką baaardzo analne podejście.

Ciagnę zwisy antylopom gnu.:classic_cool:

pisałem o pseudo kibicach czyli nie o tych normalnych a o tych normalnych inaczej. Może i twój mąż jest pożądnym człowiekiem ale ma żonę która nie rozumie tego co czyta.

A jak drugi raz może być pierwszym razem ? Czytaj a potem komentuj. Odniosłem się do drugiego i trzeciego oraz do końcówki czwartego wyrazu. Wyszło mi "piersze dwa ..razy" :classic_cool:

Każdą psią kupę z trawnika zanoszę przed spożyciem do Sanepidu, aby być pewnym że nie ma w niej pasożytów.:classic_cool: