Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malagiga

Pomocy!!!

Polecane posty

Gość malagiga

Jak mogę usunąć niechcianą ciążę ????????? Błagam, niech ktoś odpisze konkretnie i na temat, bez moralizowania, bo jestem w sytuacji bez wyjścia.

Gość o rzesz...ek
Poszukaj w gazecie ogloszen typu :bezbolesne wywolywanie miesiaczki.

Gość malagiga
Jestem w totalnej panice. Dziewczyny napiszcie coś więcej. Proszę. W jakiej gazecie mam szukać ? przejrzałam anonse. Nic nie znalazłam. Mam pójść tak na czuja dopierwszego lepszego gabinetu??? Błagam, pomóżcie !!!!!!!!!!

Gość o rzesz...ek
Np w wyborczej pelno jest takich ogloszen. Wlasnie jestem na portalu www.gazeta.pl dzial aaaby. Naprewde duzo jest ogloszen w stylu: codziennie; wywolywanie miesiaczki. itp poczytaj sobie tu: http://www.womenonwaves.org/set-1020.191-pl.html

Gość malagiga
orzesz...ek, dziękuję że odpisałas. Jestem zupełnie sama z tym problemem i nie wiem jak się do tej sprawy zabrać. Nie mogę się poradzić nikogo z moich bliskich.

Gość o rzesz...ek
Bardzo Ci wspolczuje. Ale rozumiem ze rozne sa sytuacje zyciowe i czasem aborcja jest mniejszym zlem. Swoja droga wspolczuje tez rodzinki. Co do tych gabinetow - najpierw oczywiscie musisz zadzwonic, umowic co do ceny itd. pozdrawiam.

Gość malagiga
Orzesz...ek, ale ja mam zapytać o to telefonicznie ? Myślisz że oni będa w ogóle chciali przez telefon ze mną rozmawiać ? Sorki,że tak się wypytuję ale kompletnie spanikowana jestem i czuję się z tym wszystkim tak potwornie, że opisac się nie da.Sprawdziłam na aaabach ale z mojego miasta nie ma żadnych ogłoszeń. Do tej strony która mi podałaś dotarłam wcześniej ale tam tylko polecają tabletki. Chciałabym żeby to było bezpieczne. To niesprawiedliwe ze tylko kobieta ponosi konsekwencje a w moim przypadku totalnie wszystkie i totalnie sama.

Gość o rzesz...ek
Chdzi mi o wstepna rozmowe. Zapytaj sie o bezbolesne wywolywanie miesiaczki czy cos takiego - ile to kosztuje, umow sie na wizyte. Takie ogloszenia sa w lokalnych gazetach. Nie wiem jakie u Ciebie wychodza, kup jakas jutro z rana, najlepiej popros o taka z duza iloscia ogloszen. 3m sie.

Gość aftyczka
a prpos usuwania ciąży, czy ktoś może mi pomóc??? - woj. lubelskie

Gość aftyczka
Niech ktoś się odezwie jeśli zna lekarza w lublinie. Podam maila.