Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

o co kaman

jak wyglada cykl po odstawieniu?

Polecane posty

odstawiłam w trakcie opakowania yasmin.miałam po 2 dniach plamienie przez 4 dni. jak teraz bedzie wygladał moj cykl?chodzi mi o dni płodne i oktres

Szkoda, że odstawiłaś pigułki w środku opakowania, ale widocznie musiałaś. Teraz masz trochę bardziej namieszane w gospodarce hormonalnej i zanim wszystko wróci w miarę do normy trochę potrwa i pewnie dłużej niż po odstawieniu z końcem opakowania. Nie da rady przewidzieć teraz kiedy będą dni płodne i kiedy okres. Musisz bardzo uważać i koniecznie się zabezpieczać. Przy normalnym odstawieniu pigułek, powrót do normalności trwa z reguły kilka cykli. Jeśli będziesz mierzyć temperaturę i obserwować śluz szybciej uda Ci się zorientować co się dzieje w organiźmie.

Gość Nibylek
zapytaj teorię na topiku jestem lekarzem. Ona wie wszystko. Tylko proszę powiedz że to ja cię tu przysłałam. Proszę.

a ja odstawiłam logest 2 miesiace temu, pierwszy raz dostałam okres na czas a teraz czekam juz i 4 dzien sie spoznia, zwariuje, nie wiem co robic bo mam shizy ze jestem w ciazy...