Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fire man

Dlaczego to zrobiła ???

Polecane posty

Gość fire man

Podobała mi się jedna dziewczyna, zaprosiłem ją , ale odmówiła, wszystko oki, tylko ona powiedziała to wszystkim swoim kumpela, teraz wszyscy wiedza , że dala mi koszai i tak cholernie mi glupio na studiach . Mam nadzieje ze jej kiedys ktos podobny numer wywinie :(

nie tragizuj.........czy ona jedna na tym świecie? a może poprostu ją zaskoczyłeś.......

Gość fire man
ciekawe czy jak cie jakiś facet upokorzy i jeszcze powie o tym waszym znajomym waszych znajomym tez powiesz nie tragizuj

trzeba było o nic nie pytać tylko wyciągnąć fujarę i grać walca wiedeńskiego na pewno by za tobą tańcząco poszła a potem mógłbyś jej na randce oskrobać ze dwie pietruszki na zupę rybną żeb y nie rozpowiadała koleżankom

a teraz weź siekierę i zrab szkołe podstawową jakbvędzie spadała krzycz \"uwaaaaaaaaaagaaaaaaaaaaaaaaaaaa\" to ci pomorze rozładować swój gniew po stracie dziewczyny której nie zyskałeś! (kurwa co ja pierdolę - to poezja jest czysta!)

a jak jesteś taki fajer men to czemu jej nie podpaliłśes na stosie ... czarownice sie spala tylko na stosie na stosie ONLY !

Gość lolita to ja
co Wy mu do glowy kladziecie? szit....skad wiesz co powiedziala? moze kurde wyszla na waryjatkę..moze jej nikt nie kojarzy...moze jej nie uwierzą

mogę tak napierdalac i jeszcze i jeszcze tylk pies Brytan sie niepokoi że juz długo tu siedze na tym Księżycu komputerowym i żebym zszewdł na Ziemię jawy sennej co w noc przyjsć nie chce ale się odgraża ze zabije królika moego poczciwego szympansa tonika i przerobi go na pasztet rzosmarowując tego czekladowego krolika na kanapce z masłem ozechowym moegoe starego drucha sosny co wlesie płni już dyzur jakies z hakiem 45 lat przez ktore nic do geby nie włzył bo tak był zajęty pracę na roli u swojego tścia chomika z domu nazywanego żeńszeniem wkopanym w piwnicę pewnego statrego kaktusa co z braku wody usechł, a że był skąposzcztyem czylo nie potrzebiował wody to nie usechł tylko przeszedł stan nazywany stanem uspienia powównywanym ze stanem snu zimoewgo na jaki zapadaja kroliki jesli by je zamrozić na 24 alrta świelne przez które przeleci Jwisz z saturnem i będa mili małe gwiaździątka cóż za interesujący temat, nieprawdaż-cie?

ja bym na miejscu tej dziewczyny wszedl na dojarkę do mkrów i stamtąd popatrzył na tego fajermena czy on rzeczywiscie jest taki gorący ja mówi czy jak mwi to jest gorący!

Gość lolita to ja
ja znam podobną story..ze laska tez wtajemniczyla postronnych, miala p[otem cholerne wyrzuty, ze kolesia ośmieszyla, ale się pocieszala, ze moze jego znajomi jej nie kojarzyli, bo to byli tylko jego znajomi ... generalnie sprawa rozegrala sie w necie chciala tylko byc dobrze zrozumiana przez niego, jak twierdzi , bo on podobno mial kobitę a do niej startowal czy cuś no, ale laska i tak miala wyrzuty

Gość lolita to ja
wiesz, moze dzialaal pod wplywem impulsu, nerwów jakichs, tamta panna mowila, ze w tym czasie miala same stresy a koles praktycznie ją olał jakos czy coś :o