Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

buleparte

faceci faceci

Polecane posty

faceci to nadwyraz skape istoty.... nie jestem materialistka lecaca na wypchany portfel,ale oni przechodza samych siebie...wczoraj spotkalam pewnego pana...mily przystojny 33 latek zaprosil mnie na kawe...ale kawy nie bylo...bylo spotkanie w aucie bo stwierdzil ze tam miejsca nie ma ze wczesniej tam wstapil i oblukal miejsce....nie to zebym sie za kawe rznela...ale to przechodzi ludzkie pojecie wszyscy chcieli by zerznac dajac nic z siebie...nie wiem moze mi sie tylko tacy popaprancy trafiaja?

Gość Nastepnym razem
nawet nie patrz w strone takiego. Splun!

Gość grzybnia
ja bym demonstracyjnie wyszła z samochodu :-0

Gość Do buli
Ale masz nick :-D :-D :-D

na drugi raz weź do termosu, nalej sobie a przystojniak niech się obejdzie aromatem :D:D:D

w samochodzie nic nie bylo....bo spotkalismy sie pierwszy raz....no bo to taka znajomosc iscie internetowa...hmmm sorki ale do blachar sie tez nie zaliczam bo nie wiedzialam jaki ma samochod...okazal sie mesiem no ale....taaaak ...a z tym termoskiem to rewelka...

Popieram, że to pozytywne było. Widzę tu kilka aspektów 1. kreatywnie i zaskakująco - umawiamy sie na kawę, ale - niespodzianka - posiedzimy w aucie 2.mężczyzna chciał stworzyć atmosferę przytulności, o którą w jego mniemaniu łatwiej w jego prywatnym samochodzie niż w ludnej kawiarni

3. mężczyzna niepewnie się czuje w lokalach tzw publicznych. Woli przebywać na swoim terytorium, które go nie peszy. dobrze rokuje na domatora w kapciach a nie bywalca pubów i dyskotek z małolatami

Gość a moze jej nie pokazal
dzięcioła, tylko zaparkował pod blokiem :(

Gość To jeszcze nic
Jak powiedziałam, że jestem głodna to mi dał suche paluszki i to był nasz ostatni raz. No i żebyście nie myśleli... wcześniej jeździliśmy do różnych restauracji, a jak już mnie zaprosił do domu to suche paluszki i wino!

Znudzona 1 Twoja teoria to strzal w dziesiatke....moze on tak rzeczywiscie myslal....gdzie ci faceci ktorzy robili swoim kochankom prezenty....i zabierali w rozne fajne miejsca ,,,chyba jak dinozaury wygineli...a jak sie spytac takiego delikwenta co robi to kaaaazdy ale to kazdy ma firme...hehehehe..