wystraszonaaa 0 Napisano Maj 11, 2006 pomóżcie!! od 1,5 roku brałam logest ostatnio moj ginekolog polecił przerwe w zwiazku z małym zapaleniem.... w pierwszym miesiacu bez tabletek dostałam okres tak jak powinnam co do godziny a w tym spoznia sie juz 4 dzien czy moge byc w ciazy? boje sie zrobic test ale chyba dzis juz go zrobie.... ile moze sie spozniac okres po zaprzestaniu brania tabletek? wydaje mi sie to dziwne bo w zeszłym miesiacy był na czas... odpowiedzcie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dziewczyna21 Napisano Maj 11, 2006 Nie masz się co przejmowac, jak ja miałam przerwę, to pierwszy okres przyszedł tak, jak gdy brałam tabletki, drugi spóźnił się o tydzień i było to właściwie plamienie, a nie okres. No a na trzeci musiałam 3 miesiace czekac. Pozdrawiam i głowa do góry! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wystraszonaaa 0 Napisano Maj 11, 2006 a robiłas wtedy za drugim razem test? mam go zrobic czy sie ejszcze pwostrzymac? w takim razie kiedy powinnam sie zaczac martwic? chyba oszalejeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dziewczyna21 Napisano Maj 11, 2006 Zrobiłam test w trakcie tej 3-miesięcznej przerwy, bo sie martwiłam tak samo jak ty :) Zrobiłam po miesiącu od spodziewanej miesiączki, czyli dośc późno. Tyle że wmawiałam sobie, że to niemozliwe, abym była w ciąży, gdyż używaliśmy gumek i ani razu nam się nie zdazyło, żeby pękła czy też się zsunęła. Swoją drogą, to ten 3 okres miałam wywołany, pani ginekolog przepisała mi zastrzyki z, o ile się nie mylę, progesteronu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Do Wystraszonej Napisano Maj 11, 2006 Nie martw się, Dziewczyna 21 ma rację. Po zaprzestaniu łykania pigułek przez kilka miesięcy organizm szaleje, a właściwie hormony. Nie przejmuj się i czekaj. Ale pamiętaj o dobrym zabezpieczeniu, ponieważ również łatwiej ajść w ciążę, bo trudno będzie Ci na początku stwierdzić, kiedy masz jajeczkowanie.Na pewno niedługo pojawi się miesiączka, ja też po zaprzestaniu tabletek miesiączkę miałam w "trzy światy'. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wystraszonaaa 0 Napisano Maj 11, 2006 czli nie ma znaczenia to ,ze pierwsza miesiaczke dostałam równiutko tak jakbym brała tabletki pomimo,ze tak nie było? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Do Wystraszonej Napisano Maj 11, 2006 Nie ma to znaczenia, ponieważ byłaś jeszcze pod wpływem hormonów po zażywaniu pigułek, teraz organizm zacznie sie przestawiać i może zupełnie zmienić Ci się cykl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wystraszonaaa 0 Napisano Maj 11, 2006 pocieszyłas mnie bardzo, oby było ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Do Wystraszonej Napisano Maj 11, 2006 Będzie wszystko ok, i nie stresuj się tak, bo to nie pomoże Ci a jeszcze bardziej może Ci się przesunąć okres. Wiemy jak nerwy i problemy na to mogą wpłynąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wystraszonaaa 0 Napisano Maj 11, 2006 chyba zrobie test dla pewnosci potem moge juz czekac bez stresów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wystraszonaaa 0 Napisano Maj 11, 2006 powiedzcie mi jeszcze kiedy najlepiej zrobic test ciazowy?rano czy nie ma to znaczenia? ile kosztuja takie testy?kupowałam z 3 lata temu teraz nie wiem po ile sa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wystraszonaaa 0 Napisano Maj 12, 2006 zrobiłam test, jedna kreseczka, ufff bede teraz czekac czy cos sie pojawi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gfhj Napisano Wrzesień 12, 2007 jaka ginekolożka wywoływała Ci okres? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach