Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoswiadczonaania

PYTANKO

Polecane posty

Gość niedoswiadczonaania

w piatek czyli jutro zamierzam kochac sie z moim facetem biore tabletki od niedawna tzn jutro będzie 8 czy mogę juz smiało bez dodatkowych zabezpieczen sie kochac czy nie wpadne?

Gość Betina sis
ja bym jeszcze sie zabezpieczyła po 8 dniach.... ale moze panikuje?

śmialo mozesz bez zabezpieczenia :) taz tak zrobilam na poczatku i nie jestem mamusia a biore juz dluuugo :) DO BETINA SIS nie pisz glupot typu \" najlepiej brac tabletki wieczorem\" skąd to wiesz??!! bo to Twoje \"ja bym sie zabezpieczyla...\" wskazuje ze nie masz z tym doswiadczenia. Rady takie zostaw innym ktore wiedzą o co chodzi. Poza tym 3majcie sie obydwie cieplutko!!! pozdrawiam!

Gość Betina sis
:) Zeby tabletki brać wieczorem powie Ci każdy ginekolog. Więc mnie tak nie strofuj. Tylko go o to spytaj:) Ja pytałam trzech, bo chciałam tez brać rano:)

Gość anetkamalutka
ja biore tabletki ok 14 bo tak mi najlepiej przeciez to wszytko jedno o ktorej wazne zeby systematycznie

Gość Betina sis
Do anetkamalutka>>> Ja wcale nie twierdze,że nie masz racji;). Wpadki biorąc o 14 nie zaliczysz;) No ale powtarzam co mi lekarze doradzali

Gość Betina sis
Do anetkamalutka>>> Ja wcale nie twierdze,że nie masz racji;). Wpadki biorąc o 14 nie zaliczysz;) No ale powtarzam co mi lekarze doradzali

Gość hmmmm..hmm
Betina sis Do anetkamalutka>>> Ja wcale nie twierdze,że nie masz racji. Wpadki biorąc o 14 nie zaliczysz No ale powtarzam co mi lekarze doradzali Chyba chodzi bardziej o regularność co 24 h najlepiej brac :D

Gość groosia ad
tabletka dziala od moemntu wchloniecia czyli jz po 4 godzinach ,a skoro to 8 dzien to juz mozesz be zproblemu

Gość a comi tammm_
do betina sis lekarze tak doradzaja ze wzgledu na to ze wieczorem jest najwieksze prawdopodobienstwo tego ze nie zapomnisz o tej tabletce!!Pytalam to wiem, wieczorem przed snem bierzesz i juz, a w ciagu dnia mozna latwiek zapomniec dlatego wygodniej wieczorem...pozdrawiam

Gość ale jej dorardzacie
a nie zapytalyscie czy bierze te tabletki od pierwszego dnia cyklu? bo tylko w takim wypadku jest zabezpieczona, w przeciwnym koniecznie jest inne zabezpieczenie!

Gość ale jej dorardzacie
jesli nie wymiotowalas ani nie mialas biegunki, nie zapomnialas tabletki to mozesz spokojnie :)

Żaden ginekolog nie powiedzial mi ani moim kolezankom ze lepiej brac wieczorem!! to smieszne!! najwazniejsze zeby brac o stalej porze :) i nie stresuj sie ze kos Cie porawil hehe!! spotka Cie to nie raz !! 3maj sie :)