Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bitemark

Jestes dziwna, bo....

Polecane posty

Gość Bitemark

Czesto slysze o sobie takie opinie :P. A czy wam tez sie to zdarza? Nie uwazam siebie za osobe specjalnie odrozniajaca sie od tak zwanej "reszty spoleczenstwa" (juz wyroslam z checi wyrozniania sie za wszelka cene). Ja najczescie wysluchuje komentarzy na temat mojego wygladu. Jestem kobieta, a wiec z samej definicji istota zmienna. Lubie do pracy ubrac sie zwyczajnie, a wieczorem wybrac sie do klubu w jakiejs seksownej bluzeczce z dekoltem. Tyle ze kocham muzyke hardrockowa, wiec troszke w tym stylu sie u bieram - wiec do spodnicy dobieram wysokie glany. A nastepnego dnia zakladam wielkie bojowki, bluze i biore smieszna torebke i wygladam jak gimnazjalistka :P. Tyle na temat wygladu - bo i moje zachowanie nieco razi innych - zwlaszcza sklonnosc do hustawek nastrojow. A jakie wy jestescie???

Gość ja jestem dziwna
bo bez przerwy mi sie wydaje ze jestem w ciazy bez sexu ani w ogole niczego :D dziekuje za uwage

Gość bojówki glany smieszna
torebka i hustawka nastrojów. Wyglądasz jak Dark Queen a nie jak gimnazjalistka, ludzie siębojątakich osób. To że lubisz taką a nie inną muzykę nie znaczy że musisz się ubierać jak pajac.

Gość a ja boje sie wychodzic z domu
:o

Gość pępek świata
ludzie unikają kobiet , które w upał nosza glany i swetry oraz torby ala worki:D. Moze zmień styl, taka dekoldowa bluzeczką ubierz ni etylko do klubu ale i na codzień. Emanuj sexem a nie chłamem.

Gość Brondynka
A co wy chcecie od glanów?

Gość tak se pisze
ja mam w środku tyle dziwactwa aż do przesytu, więc wisi mi czy inni o tym wiedzą czy nie, dlatego ubieram się jak mi wygodnie, czyli standardowo, zupełnie zwyczajnie ;D

Gość kiełbaska na gorąco
mi to glany sie kojarza ze smierdzącymi skarpetami bądz przepoconymi pończoszkami. jak kobietki moga je nosić w upały? przeciez to kupa smrodu. Omijam takich z dala. I te naciagniete swetry , rozpuszczone , proste i tłuste włosy. Nie wiem ale one nawet nie pryskają się perfumą. Niejedna mnie mijała i od zadnej nie poczułam zapachu perfumek. Ciekawe co robia na rqndce rozbieranej z nogami:D. wogóle zanim je zdejmie............odechciewa się wszystkiego:d

Gość Brondynka
Nogi śmierdzą nie od glanów, ale od grzybicy, glany są ze skóry i nie powodują rozwoju tej choroby. A autorka jest fajną dziewczyną, zwłaszcza, że wie jak się ubrać odpowiednio np. do pracy.

Gość a i mnie mowia
ze jestem nie dziwna ale DZIKA ( i wcale nie chodzi tu o drapieznosc itp.) :O

Gość Brondynka
Na mnie mówili Dzikuska :) Trochę przechodzi z wiekiem, może ktoś was "oswoi" ? ;)

Gość a i mnie mowia
mozliwe, ze oswoi ale ja mam 23 lata juz:O i wkurza mnie to stwierdzenie: "ale ty jestes dzika", jakby mnie ktos z buszu wypuscil. moze dlatego jestem ...dziwna :)

Gość trajkotka
a ja w.łaśnie kupiłam sobie baleriny na obcasie wyszywane srebną nitką...nie wiem po co :O bo normalnie nosze dzinsy i podkoszulki i trapery....mąż skona ze śmiechu jak mnie zobaczy :O....

Gość Bitemark
he he - glany kocham, ale z nadejsciem wiosny schowalam je z zalem do szafy i teraz paraduje w ... bucikach na obcasie - lubie je, bo czuje sie w pelni kobieco :P. i kolejny raz znajomi patrza ze zdziwieniem , mowiac (tak, tak) -"Ty w takich butach???ale ty jestes dziwna!" Zglaszajcie sie "dziwaczki " :D

jateż chodzę w glanach, skórze i czarnych koszulkach bo lubię. Nie zawsze oczywiście, dla odmiany lubię szpiilki i spodniczki z falbankami. I ludzie też sięmnie boją, tylko ... ja to uwielbiam. A na marginesie, nie ma milszych ludzi niż ekipy metalowo-punkowe - drapieżny wygląd bardzo często maskuje nieśmiałość i dużą wrażliwość.

Gość trajkotka
i jeszcze czasem zjadam snikersa w pracy na śniadanie i popijam go herbatką na odchudzanie....

Gość kapciuszek
brondynka a co tak bronisz autorki? moze ty nia jestes?:D glany sa na zime i na lato sie ich nie nosi bo nogi sie poco i powietrze tam nie dochopdzi. Sama widzisz ze tu wypowiadają się kobiety które noszą glany a z przyjściem wiosny zmieniły buty na szpilki, czy na balerinki.

Gość tak se pisze
trajkotka, to fajne, z ta herbatka i snickersem a ja wlasnie opchnelam dwa lukrowane paczki z marmolada i popilam herbata z cukrem myslac "ten cukier w herbacie to taka biala trucizna.." ;D

BeanSidhe, oto cala ja :P - \"drapieżny wygląd bardzo często maskuje nieśmiałość i dużą wrażliwość. \" Widze, ze same normalne dziewczynki przesiaduja na kafe :D