Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misiaczeq1987

Miłość przyjacielska? Co to jest?? O

Polecane posty

Gość Misiaczeq1987

Witam. Ostatnio pewna pani ^^ młodsza o roczek ^^ z którą się nawet dobrze znam ;] Powiedziała ze mnie kocha. Prawdziwą przyjacielską miłością, pełnym sercem, i ma nadzieję ze ta miłość nie wygaśnie... A teraz niechaj mi ktoś wytłumaczy czy cokolwiek takiego istnieje?? Jeżeli nie... to co to znaczyło?? ^^

Może ta pani kocha cię jak brata/siostrę?? :) Miłość przyjacielska to tak platoniczna, bez \'pociągu\' seksualnego :D Tak mi się przynajmniej wydaje :D

Gość nnnnniiiiooooooo
Hmm.... a mnie sie wydaje ze przyjazn miedzy kobieta a mezczyzna nie istnieje..... bynajmniej u mnie sie to nie sprawdza...... chociaz...hm..... moze istniec...ale dwie osoby musza miec jasno powiedziane na czym ta przyjazn bedzie polegala..... sama mam przyjaciela.... i wiem ze sama przez pomylke go moge zranic... ;/ wiem ze czesto raniony jest przez dziewczyny..... a tym bardziej źle mi sie tego slucha gdy wiem ze i ja mu dalam kosza i dlatego jestesmy na stopie przyjacielskiej..... heh.. nie wiem czy cos zrozumiecie... byc moze zamotalam..... ;/ pzdr

Gość lilia-wodna
miłosc emocjonalna to miloosc duchowa, jak laczy serca, kocha i taki ktos jets nam tak bliski, ze mowimy mu o sobie, wierzamy to skarb nawet w piesni nad piesniami jest pozadanie, milosc, przyjazn, czyli 3 filary Mmilosci:)

owszem, istnieje, przeżyłam ;) Jest pewna osoba, która jest mi bardzo bliska, a że nie mam rodzeństwa, to traktuję go jak brata :)