Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnUsia15

Czy to Jest Mozliwe ze JEstem w CiąZy???

Polecane posty

Gość AnUsia15

hej Wam wszystkiM!chciałam sie zapytac czy ja sie wspołzyje z kolesiem bez zabezpieczenia to jest sznasa ze zajdzie siew ciaze??...tylko mam zmartwienie bo sama jus niewiem czy wyciągnał przed wytryskiem czy nieee ale wiem ze było mi morko i jesce on na mnie lezał wiec czy jest taka mozliwosc ze moge byc w ciazyy??ostatnio sie zle czulam słabo taka omdlała ciagle mi sie spac chciało a okres mi sie spozna jus tydzien??co robic ??POMOZCIE mi POROSee CZeKa M Pa!!

Gość Kici Kici bądźmy nieprzyzwoici
Uważam, ze jesteś w ciązy, a gdzie czytałaś że od stosunku bez zabezpieczenie się nie zachodzi?? Wkońcu zabezpieczenie jest najważniejsze, chyba, ze chcesz podnieść wyż demograficzny.... Sądzę, że szanse na ciąze sa bardzo duże, tymbardziej, ze okres Ci sie tydzień spóxnia a to sporo.

Uważam, ze jesteś w ciązy, a gdzie czytałaś że od stosunku bez zabezpieczenie się nie zachodzi?? Wkońcu zabezpieczenie jest najważniejsze, chyba, ze chcesz podnieść wyż demograficzny.... Sądzę, że szanse na ciąze sa bardzo duże, tymbardziej, ze okres Ci sie tydzień spóxnia a to sporo.

co to jest w ogóle za pytanie?Czy jak sie współżyje bez zabiezpieczenia czy mozna zajsc w ciąze?!!!To jest oczywiste a skoro teo nie wiesz to nie powinnas takowych rzeczy robic bo najwyrazniej małolata jestes:P PROWOKACJA

Gość lola999
rozwalil mnie twoj post normalnie. leze i kwicze :D matko, kobieto skad ty sie urwalas??? stosunek przerywany nie jest zadnym zabezpieczeniem. nawet jesli facet nie skonczy w tobie to i tak nie masz pewnosci - jest jeszcze plyn ejakulacyjny, a w nim tez moga byc plemniki. zastanawia mnie skad sie biora takie panny... ehhh

Gość AnUsia15
kurwa nie ktorzy to sa chami z tad werzecie ludzie ja pierdoleeee widac ze nie umiecie pomagac tylko besztac i wogleee!!!!!!!!!!

Bardzo podoba mi się Twoja kultura osobista... Zbieraj na pieluchy maleńka

Gość nie mozna
ale jak ci mamy pomoc??? nie zabezpieczasz sie to masz sama czego chcialas. rozumiem sytuacje, kiedy zdarzy sie cos nieprzewidzianego - peknie gumka, zapomni sie tabletki, itp, ale jak ktos jest poprostu lekkomyslny to co mamy mu wspolczuc?????zreszta co mamy ci poradzic? chyba juz teraz troche za pozno. trzeba bylo napisac przed seksem post. pt. jak mam sie zabezpieczyc, skoro lekcje biologii cie jakos nie interesowaly. sama sobie jestes winna. jak sie ktos nie zabezpiecza, to chyba musi liczyc sie z ryzykiem ciazy! dobrze ci poradzono. zbieraj na pieluchy!

Gość lola999
a co my mamy ci poradzic? zrob test - moja jedyna rada. bedziesz miec pewnosc

Gość AnUsia15
cemu z naws sa nie ktorzy tacy chamscy?(:(:(:( moze trafi sie ktos inny :(:(!

Gość liliiii
Ludzie nie rzucajcie sie na dziewczyne bo ona tylko pyta wy tez nie wsystko od razu wiedzieliscie ! a to ,ze ma 15 lat i zaczela dosc wczesniej to nie nasza sprawa ! ja zaczelam w wieku lat 18 ale kazdy robi to kiedy chce i decyduje za siebie ! moja droga nie przejmuj sie sprawdz oblicz sobie w ktorym dniu cyklu to robiliscie ,powiem Ci tak nei martw sie na zapas moi znajomi stosuja tylko przerywany i nawet w plodne i jest dobrze ja kiedys tez i jakos mi sie udawalo teraz czekam na okres ktory ma nadejsc pojutrze ,bo w tym miesiacu tylko na przywanym ale w dni nieplodne! wiec Ci powiem czy dostalam ma nadfzieje a tak poza tym to jesli nie wiesz czy zdazyl to ciezko cs powiedziec bo jesli to nie jest pewne czy zdazyl a robiliscie to w plodne to wiadomo jest tam jakas szansa na ciąże i to dośc duża skor nei jestes pewna cz zdążł a to były dni płodne noi oczywiscie ten plyn ktory moze wytworzyc przer wytryskiem , pewmien procent mężczyzn ten płyn wytwarza wiec neiwiadomo czy Twoj chłopak równiez ...całuje , będzie dobrze tylko odopwiedz na pytania

Gość AnUsia15
niestety uprawialismy to jak miałam dni płodeee i to jest najgorsze bo aj newme czy jak jus po stosunku ja sie na nim połozyłam to miał jesce mokrego a byłam bez majtek wiec jest tes taka mozliwosc mYszko???...dzieki przynajmnije ty jest tutaj miła bo kazdy prawie taki chamski asz szkoda gadac wiem ze to za wczesnij zorbiałam ale mowi ze trudno kocham go i sysyko bym prawie dla niego zorbiLa :(:(!ale tearz sie boje bo jus poiwnnam dostac miesiaczkI:(!

Gość liliiii
hmm wiesz moja droga ja radze porozmawiac z nim sapytaj czy zdążył itd ?? jezeli zdążył to mże nic sie nie stanie no chyba ze nie to wiadomo prawdopodobienstwo jest , mowie ci zalezy kochana czy wydziela plyn przedejakulacyjny ktory wytwarza niewielki odsetek mezczyzn , a powiedz jak to mial mokrego po stosunku ?? nie wytarł sie po wytrysku ?? czy jak ?? sprecyzuj wypowiedz słoneczko ,wtedy cos sie ustali Ci napisze ... teraz chyba wyjde na chwilke z domu ale bede za niedługo i Ci na pewno odpisze z tym ze czekam na Twoja odpowiedz najpierw ..buziaki

Gość AnUsia15
tak skarbie nie wytral po wyrysku tylko odrazu sie na nim połozyłam...i czułam morko wiec dlatego ci sie skarbie pytam czy jest taka mozliwosc bo jus sama newme misiaczke jus powinnam miec wie ze to głupota ze tak zorbiłam ale sie trudno mowi:(!...ok zapytam sie go nawe dzisiaj ale dopiero wieczorkiem sie bede z nim widziała wiec jak co to ci jutro anpisze czy zdazly czy neee...a teraz ci tyle napisalam co wiem myszko Busiacki Cekam Na OdpOwiedz!!!KOFFaniutka jestes!!!

Oj.. Anusia.. głupstwo popełniłas.... ale jest jeszcze taka mozliwosc ze stres ktory przezywasz zablokowal Ci miesiaczke! tak bylo w moim przypadku. Czekalam ok 14 dni (WIECZNOŚĆ!!!) zrobilam test i jak juz sie uspokoilam to okres sie pojawil. jesli chcesz miec pewnosc zrob test albo idz do ginekologa. i PAMIETAJ NA NASTEPNY RAZ- BEZ GUMKI ALBO TABLETEK (tak jak ja biore i jest super :) ) ANI RUSZ bo ciąża gwarantowana!!! 3maj sie i daj znac co sie dzieje! pozdrawiam

Gość AnUsia15
lUdzie odpiszice mi jesce cos bo niewiem co robic boje sie naprwde pozmocie mi czy to jest mozliweeee ze jestemw ciazy>???:(:(!

Gość zaraz cos zacytuje
jestes, kur....wa, w ciazy! Wtopilas... Lepiej ci ? ....idiotko czy podszywaczko - obojetnie kim tam jestes....

Gość AnUsia15
aha dzieki za to ale sie tylkp zapytalam bo sie boje a z kad wies moze nie jestem w ciazt bardzo sie bojee bo nie chce pozmoscie mi:(!

Gość Awaria....
dziewczyny!!!!!!!!!!!!!skąd wy się urywacie...w każdej gazecie prędzej czy później można przeczytać co to jest antykoncepcja i co się z tym robi co wy analfabetki jesteście....a ja miałam nadzieję że XXI wieku osiągniemy jakiś poziom wiedzy na ten temat....

Gość zaraz cos zacytuje
jestes, jestes....juz ci dupa rosnie... lubie takie idotki, co nawet pisac nie potrafia poprawnie, ale dupy daja....i plisss...nie pisz mi, ze masz dysleksje :P... ....acha...mowilam ci, ze jestes w ciazy? he he

Gość AnUsia15
TYLKO ZNALAZŁAM DWIE ZAJEBISTA KUMPELE Z TAD KTROE POTRAFIA I POMOCCC...:(!

Gość Awaria....
AnUsia15 dziewczyno zastanów się nie życzę Ci żebyś była w ciąży ale ta niepewność którą przezywasz teraz może Cię czegoś nauczy....następnym razem najpierw pomyśl a potem zrób nigdy na odwrót przecież wystarczy się ZABEZPIECZYĆ....

Gość zaraz cos zacytuje
kofam cie anusia....i bedziesz miala dzidzusia.... kumasz laska? A co sie spodziewasz, ze ktos na forum zrobi ci USG dopochwowe? Jezuuuu... ile masz klas?

Gość AnUsia15
WIEM WIEM ZE GŁUPSTOW POEŁNIŁAM AE MOWI SIE TRDUNO ALE MOWISZ ZE JEST TAKA MOZLIWOSC ....bOJE SIE JAK NIEWIEM WYSYKO SIE ZJEBIE JAK BEED W CIAZY I WOGOEL ALE SIE BOJEE JAK NIEWIEM A TU KAZDY TYLKO DOGADUJE PARWEI Z TAD I JAK TU COS PISAC;(:(

Gość zaraz cos zacytuje
pozdrow zajebiste kumpele ;) i na przyslosc zainwestuj w kondony. To takie gumowe ... na fiuta... bron boze, nie jedz tego. Je sie tabletki... Muuua kotku ..... ubawilas mnie :D:D:D i w ciazy jestes...tylko dziecka szkoda....

Gość ludzie czy nie widzicie ze
jakis pryszczaty chlopaczek sobie z was jaja robi? Przeciez takich glupich nie ma

Gość zaraz cos zacytuje
dziecka szkoda...przeciez ty mu nawet w pierwszej klasie z polskiego nie pomozesz.... biedne dziecko....

Gość zaraz cos zacytuje
Czlowieku siedze w pracy i nudze sie...taki klimat dzis... to sie bawie ... luz ....

Gość AnUsia15
TAK AHA TO JAZDAA WIES ALE KURWA NIE ZTAKIMI HASELKAMI DO MNI B JESTE ZALAMANA A TY MNIE JESCE DOBIJASZ DZIEKI ALE NIE MOSISZ:(:p!