Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

luz maria

Bo czasem chcę coś powiedzieć/napisać/porozmawiać.

Polecane posty

Wirtualnej czy moze myslalaś o czyms bardzie namacalnym ? :-p

jak masz ochotę aż taką jak myślę...to pakuj się i przyjeżdżaj :) tyle tylko co Twoja lepsza połowa powie :) wiesz...po tym spotkaniu już nigdy nie byłbyś z nikim innym taki szczęśliwy :P:P:P

Moja druga połowa...to samo co Twoja :-p Spakowany juz jestem.Mów gdzie mam jechać :D

a skąd będziesz nadjedżał to powiem Ci w jakim kierunku masz iść :)

Ja będę nadjeżdżał z ... bedziesz mnie widzieć :-p Duzy jestem. Faktycznie,sami jestesmy.Ale to pozory.Pst. :D ...to zdejm buty,zaczniemy od stóp...

myszka - a jak jej ochota przeszła,to co ? Nachalny nie jestem.Nie to nie.:-p A paznokcie w spokoju zostaw.Jak bedziesz chciała,to zaloże Ci tipsy i pomaluję :-p U nóg też :-p

no co Ty mnie ochota nie przechodzi... niestety ja mam ciągle mało i to jest problem... ech, jakby było tyle ile ja chcę i tak jak ja chcę chociaż czasami... to by mnie tu nie było :P:P:P

choć inna sprawa czy takie podkręcanie się na forum działa na plus... czy raczej na minus... bo ochotę jeszcze wzmaga, wyobraźnie rozbudza... i nic :P

Miło Cię znowu widzieć :D.Rozumiem,brak czasu. Może kliknij w nicka,napisz na gg i wymienimy się mailami.:D

Myszka ma wyobraźnię,ale chyba ja hamuje.Nie wiem dlaczego.Bo tylko paznokcie na tym tracą i drapieżność co za tym idzie.:-p

myszka... takie posty są ...rzeczywiście prymitywne... ale... rozmowa o atmosferze... o smaku wina, o ustach na kieliszku zwilżonym, o blasku świeczki i promieniach błądzących po ciele... już chyba ...nie jest żałosna...ja tak sądzę, i to moje zdanie, i Ty wcale nie musisz się z nim zgadzać bo przecież ile ludzi tyle rodzajów postrzegania :)

I znowu biedny miś idzie w las sam.:( Ech,życie,życie...

jasne jak mucha do... miodu :) mycha jak ty znasz życie :) już jestem

:) to jeśli sprytny jesteś...jeszcze przez 10 min bedzie tam gdzie ma być .. potem już nie :)