Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wawa26

czerwona twarz

Polecane posty

Gość wawa26

czesc. mam pytanko mam problem ze swoja twarza jest po prostu czerwona krepuje mnie to czasami bardzo chce si wybrac do dermataloga ale moze ktos mial podbny problem i sie z tego wyleczyl?. bylbym bardzo wdzieczny za jakas porade

Gość uoo
mam ten sam problem!! uzywam podkładów ale tez malo pomaga

Gość wawa26
ja podkladow nie moge uzywac jestem facetem;-(

Gość uoo
eehhh no to nie wiem

Gość wawa26
pomozcie plisss

Gość propomuje dermatologa
idz do lekarza, u mnie od tego zaczal sie tradzik rozowaty...swinstwo, ale da sie tzrymac w ryzach, przrz odpowiednie leczenie. A zaczelo sie niewinie....

Gość może masz nadciśnienie

Gość roadrunner
albo cukrzycę

Gość tez tak mam
pomaga troszkę wystawienie się na słonko

Gość wieczna optymistka
Zgadzam sie z powyzszym komentarzem,przyczyna moze byc nadcisnienie tętnicze.Moze masz tez problem z pekajacymi naczynkami krwionosnymi.

Gość wawa26
nie mam nadcisnienia.

Gość może masz nadciśnienie
jak jesteś zdrowy to weź przykład z naszego wice premiera i na solarium chłopie :D:D:D kiedyś były takie pogłoski, że jak Lepper zostanie prezydentem to solarka bedzie za darmo, a w tej sytuacji to może na pół ceny chociaż zejdzie :D

Gość wawa26
szkoda ze nikt nie wie jak z tym walczyc

Gość wawa26
moze dzis ktos odpowie na ten temat;-)

Gość ja mam ..........=o.o=
niestety tez tak mam ;( mam wrazliwa skore ... zwlaszcza jak jest cieplo .. albo po wysilku a tak poza tym jest ogolnie ok.szkoda ze wlasnie amm werazliwa skore ktora tak na wszystko reaguj4e tez nie wiem jak z tym walczyc

Gość tralalla
na to niestety nie ma rady, wszelkie kremy i inne pierdoły nie pomagają, nawet puder. taka po prostu twoja uroda, nie żaden trądzik ani cukrzyca :O jedyne wyjście to operacja plastyczna polegająca na pogrubianiu skóry

Gość przeszczep z tyłka
?

Gość ja mam ..........=o.o=
kremy pomaagja ale nie do konca ,moga jedynie zapobiegac czy tez wzmacniac skore

Gość wawa26
jedyne co znalazlem to krem z bielendy kasztanowy nawilzajacy na dzien. i jak mi kolezanka w szkole powiedziala ale ty jestes blady to byl mega wielki komplement no ale po kilku godzinach i ten krem tez nic nie daje

Gość sproboj
kuracji phytoaktiv firmy ziaja mi pomaga stosuje sie ja tylko na noc w jej sklad wchodza mleczko, tonki i krem , w dzien smaruje sie kremem eris do cery naczynkowej z filtrem SPF 8

Gość wawa26
ale co po tym twoja twarz ma normalny kolor?

Gość wawa26
nie no nikt z tym nie zawalczyl?? w przyszlym tyg mam dermatologa moze cos poradzi

Gość ViCHY
tak chcauialbym miec jednolita cere,bez tych rumiencow..wrrr chcaialbym sie nie maLOWAC,dzis chyba zlap[ie dola przez to... :(( ryczec mi sie hcce,niedlugo lato,jak ja bede wygladala...

Gość andrus26
wawa26 witam ,ja mam dokładnie to samo i chyba już wszystkiego prubowałem oprucz mycia twarzy przegotowaną wodą z płatkami owsianimi ,a tak po za tym - u dermatologa byłem i jestem ustawiony na wrzesień zamykać laserowo naczynka koszt 200-250 zabieg ,a jest potrzebnych 4 ,w najgorszym wypadku dochodzą zabiegi do 7-8, a we wrześniu dlatego ,że w okresie letnim nie wykonują tych zabiegów (za ciepło) daj znać jak coś tam więcej się dowiedziałeś ,

Gość naprawdę nie żartujcie
że macie zamiar się leczyć na własną rękę trochę szacunku dla siebie, swojego zdrowia i swojej cery. Cóż to za problem pójśc do dobrego dermatologa i pokazać się to naprawdę mogą być początki trądziku różowatego bo on sie zaczyna od nadwrażliwości skóry i właśnie zaczerwienieniu. Jak zrobi się zaawansowane stadium to do końca życia z małymi przerwami wygląda się jak buraczany kalafior O wpływie na samoocenę i w ogóle na psychikę takiego stanu rzeczy chyba nie musze wspominać Najpierw lekarz, później kosmetyczka i odpowiednia, zalecona codzienna pilęgnacja