Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość albinoska

czy jest tu ktoś kto nie lubi opalenizny?

Polecane posty

Gość albinoska

już wyskoczyły dziewczyny opalone na skwarke,i dumnie to eksponują ja mam wrazenie,ze jestem jedyną ,która lubi jasną karnację,nawet jestem uważana za dziwoląga myślę ,ze mogło na mój gust wpłynąć to,ze najpiękniejsza kobita,którą widziałam miała alabastrową,jasną twarz

Ja niezbyt lubie, chociaz bardzo szybko sie opalam, karnacje mam jasna ale nie biala taka raczel zlotwawa. Nie lubie byc klonem jakich pelno na ulicach , a wcale nie uwazam zebym przez brak marchewkowej opalenizny byla mniej atrakcyjna ;)

Gość ja też nie lubię....

Gość Loop
Ja także nie lubię się opalać. Szlag mnie trafia jak mam leżeć plackiem i się męczyć. Mam jasną karnację. Latem nie jestem zbyt mocno opalona. "Łapię" promyki słoneczne np. podczas spacerów. Poza tym opalenizna nikomu szczęścia nie daje, nie jest niczego wyznacznikiem. Nie jest mi potrzebna. I bez niej jestem szczęśliwa i lubię siebie!

Nadmierne opalanie niszczy skórę. A poza tym BIAŁE JEST PIĘKNE! :D

Gość Asta Lavista
Własnie!!! ja tez sie nie nawidze opalać moj skróra robi sie czerwona i wcale póżniej nie brązowieje i nie pomagają żadne specyfiki...poztym obleśnie wyglądam jak jestem opalona bo mam hebanowe włosy i jasne oczy także nic do niczego nie pasuje.

Bodoba mi się opalenizna u kogoś, jesli jest ładna, to znaczy jest opalenizną, a nie graniczy z oparzeniem;) Ale podoba mi sie też ładna, zdrowa biała skóra. Sama dostałam w spadku tzw. \"celtycką\" karnację, która sie za nic nie opali, prędzej spali na czerwono. A potem i tak bedzie jasna, tylko już nie zdrowa. I lubię być blada, pasuje do mojego stylu i typu urody :)