Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam sie cieszyc czy plakac...

Moj chlopak ma mega orgazmy!!

Polecane posty

...ostatnio (wczoraj ;) ) to az mnie przerazil tym swoim wyginaniem we wszystkie strony, pojekiwaniem - nie bylismy sami w domu, wiec na wiecej nie mogl sobie pozwolic ;) Naprawde wystraszylam sie ze cos jest nie tak. Ostatnio jego orgazmy trwaja BARDZO dlugo i widac ze przezywa je coraz mocniej. Wiem powinnam sie cieszyc ze w taki sposob przezywa te blogie chwile (niestety mi sie to zdarza naprawde rzadko, a jak juz jest to krotko...) Martwi mnie jedna rzecz w tym wszystkim. My wcale nie uprawiamy sexu jako takiego. Z tym gdzie dochodzi do "blizszego zblizenia" chcemy poczekac do slubu. Ten niebywaly stan wywoluje w nim jedynie pieszczotami (dodam ze nie ustami) i pocieraniem. Jestesmy ze soba 3 lata, ale takiego CZEGOS wczesniej nie bylo! A CO DOPIERO BEDZIE JAK ZACZNIEMY JUZ "TO" ROBIC? wtedy nawet nie da mi szansy na rozgrzanie sie, a juz bedzie po wsystkim... :( Boje sie ze to moze cos popsuc miedzy nami(bo badzmy szczerzy, ale udany sex to polowa sukcesu :) )...

Przez 3 lata się pocierać ?? Wow...

...no musze sie poprawic z tym pocieraniem :) tu raczej chodzilo mi o tzw. "reczne robotki" ;) ...no ogolnie o pieszczoty. Wiem ze dla dzisiejszych mlodych ludzi inni mlodzi, ktorzy chca poczekac sa nad wyraz dziwni. Musze dodac ze tam gdzie mieszkam panuje jakies fatum. Juz 2 moje rowiesniczki "wpadly", i wiele wiele innych w roznym (mlodym) wieku. A strach robi swoje, wiec mi sie nie dziwcie i nie wysmiewajcie tylko doradźcie. Prosze...

Gość Tadi 22
Mnie więcej się podpisuję to co wyzej jest napisane. A mianowicie po pierwszym orgaźmie męźczyzny możliwosc kolenego rozpoczęcia aktuseksualnego(z podnieceniem i z ochotą) zaczyna się mniej więcej po 15 minutach od pierwszego orgazmu. Powinniscie zaczynac od seksu oralnego (choc narazie go nie macie) a mysle ze z tym akurat nie musicie czekac az do slubu) gdyz w ciąze nie zajdziesz bo pzelyk nic nie ma wspolnego z owulacją jajnikow a przy okazji (jezeli masz zmartwienia)jest to najlepszy sposob i bezpieczny przede wszystkim do zapoznania sie z cialem partnera jak i rowniez z jego zachowaniem. Wtedy zobaczylasbys ze jego orgazmy mogą bycnieco inne aTobieproponuję (nadluzszyorgazm) aby on oralnie pobudzil Twoją łecztaczkę wsadzacjąc przy tymlkko i powoli jednego palca do pochwy jednoczesnie nie przerywacja lizania. jak bedziesz czula ze dochodziszto mocno scisnij nogi a on palec z pochwy niech wyciągnie dopiero jak zobaczy ze Ci [rzeszedlorgazm (wtedy powinna nadej kolejna fala conajmniedwoch skurczow). Dobrze o Tobie swiadczy to co piszesz ale musisz wiedziec (jak sama piszesz) ze seks jest nietylko połową sukcesu w życiu ale pomimo tego zenie jest najwazniejszy to mozna z całą stanowczoscią powidziec zejest bardzo wazny - jest potrzeby prawie ze na codzien (w za;eznmosci od wieku i testosteronu oraz uprzedzen religijnych) jak chleb. Oczywsice pozostaje jeszcze grga forma bezpieczna a mianowicie seks analny i z gory mowie zebysźle nie kojarzyla nic z tym. są dziewczyny ktoremowią ze to boli a są ktore mowią ze to przyjemne i to bardzo! a wiesz dlaczego??? bo to zalezy od mężczyzny. Jezeli męźczyzna powoli analnie języjkiem (felliato) pobudzi odbyt kobiety (choc moze toniesmacznie brzmiec) a nie powinno to faza przygotowywania odbytu jest bardzo powolna i delikatna zarowno jakwlozenie czlonka. Podsumowując myslę ze powinniscie poznawac swoje ciala nim sie poboerzecie chociazby by oralnie i analnie. Są jeszcze inne sztuczki ale to juz za duzo pisania a ja ksiązki nie piszę :) Pozdrawiam Serdecznie i Życzę mile spędzonych chwil :) Tadi 22

\"Jezeli męźczyzna powoli analnie języjkiem (felliato)\" - to się uśmiałem...

dark_angel - :) mnie też Przynajmniej humor mi się poprawił

Gość patimonka
Oj miśki jak można nie kochać się ze swoim ukochanym!?przecież to jest piękne!!!!!!!!

Śmiejecie się z jedynego podknięcia słownego gościa, który opisał wszystko tak uroczo. Dlaczego sami, cwaniaczki, nie piszecie noc mądrego? Teoria to mało, gdy brak praktyki, prawda? A dziewczyna rzeczywiście powinna urozmaicić swój seks z chłopakiem, bo to już tak trzeba nazywać. Poza tym, pozazdrościć tylko doznań chłopakowi. Ja już tego aż tak mocno nie odczuwam. Szkoda.

Gość no wlasnie ...
No ale czemu nie uprawiacie sexu normalnie ... i tak juz grzeszycie. Po co czekac do slubu ?

Gość Kapitan Kloss Hans
jesli chlopak ma a ty nie to po cholere te gierki????????????????????

Gość marzyna
właśnie, idź na całość, po co czekać aż do ślubu, przynajmniej będziesz wiedziała, czy wasz seks jest udany.

Gość rzeczowo napiszę
To że koleś ma mega orgazmy gdy [obudzasz go ręką nie oznacza że będzie odczuwał równie silnie bodźce gdy będziecie sie kochac. Pochwa nie ma tak silnych mięsni by ciasno oplatac penisa jak dłonie. Zazwyczaj kolesie, którzy przyzwyczajeni są dos tymulacji recznej (mjasturbacji) mają często kłopot z dojściem podczas normalnego stosunku. Więc raczej nie ma co sie martwic na zapas. Poza tym uważam że to fajnie że dużo cwiczycie pettingu. Czasem więcej przyjemnosci jest z samych pieszczot niż ze stosunku, chociażby dlatego że petting moze trwac znacznie dłużej niż stosunek.

Gość Sidzio
Jak ja z moją partnerkom uprawiałem petting przez kilka miesięcy a potem spróbowaliśmy pierwszy raz Sexu nic ciekawego nie czuliśmy. I na prawdę nie wiem czemu  To miało być tylko sporadyczne Wejście na jeden raz taka próba Ale wole chyba Petting i sex Oralny  w pettingu bardziej czuje ucisk na około mojego Członka. Chcemy spróbować jeszcze raz ale kiedy będzie miała dni nie płodne. Może to wina tego że zbyt krótko to robilismy?