Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZÓÓÓZIA

PODZIEKOWANIA

Polecane posty

chce serdecznie podziekowac temu kto rozpier****** wyrzutkow dziekuje z calego serca [ch***j ci w odwlok] ps. i nie mam na mysli wykasowania tego tematu, bo tam juz od dawna ch...wo sie dzial ps2 cala noc/ranek snilo mi sie to piep....kafe teraz juz wiem dlaczego ( ciekawe sny:o ) ps3 moze tez sie przyczynilam do tego co sie tam dzilo wiec sobie tez k***a dziekuje ps4 jeszcze raz dziekuje, niech nam ziemia lekka bedzie:p

Ps. a co tam jak dziekowac to kazdemu :D mamusia zawesz mówiła ze nalezy mówic dziekuje ;)

Gość aganiokkk
fajnie ze ci humor dopisuje

a co mam zrobic ?????????? tak była decyzja kilku osób ja co prawda byłam przeciw ale jak to było w moim ostatnim poscie NIC NA SIŁE

Gość vev
czemu usuneli wyrzutków? mieli juz dośc tego nudengo topiku/ chcecie tutaj ponowic wyrzutków? a macie moze GG? zawsze na gg mozna rozmawiać. aa i jest jeszcxze cos takiego jak czat.

Gość Zooozia sama wszystkich
uspokajalas ostatnio a sama znowu bruzdzisz, Widac,ze nitkorzy nie moga zyc bez kafe, oj dzieciaki :)

a ty chociaz miej odwage i pisz na czarno k****wstalam przed 12 niczego nie swiadoma wlaczam kafe a tu taki syf ja tylko wszystkim dziekuje sobie tez

Gość vev
dlaczego Zóziu tak ciebie nie lubię. juz wiem bo jestes bardzo marudna i niemiła, czepiasz sie węszysz. Ledwo wstałas a juz komp włączasz. Ty naprawde nie masz nic do roboty? żyjesz kafe?

no bo mnie nie da sie lubic a jak k*** jestem na chorobowym to sobie wesze, dzieci mi nie rycza:p

Gość Córka Pana Kleksa
k*** kobieto idz pospać dalej.