Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kronos

Pałac Ślubów w Warszawie

Polecane posty

Gość kronos

Kto brał ślub cywilny w Pałacu Ślubów w stolicy? Interesuje mnie jak długo czeka sie tam na wolny termin, czy znajde coś na sierpień, oraz czy uroczystość jest ciekawa, czy jest to zwykłe odbębnienie formalności, jakie są tam sale?

Gość kronos
Naprawdę nikt nie brał tam ślubu?

Dlaczego pytasz o wolne terminy na forum?? Czy nie prosciej po prostu zadzwonić tam i dowiedzieć się?? Ja czekałam 2 miesiące, ale i tak ustawowo nie można wziąć ślubu wcześniej niż miesiąc po zgłoszeniu się o Urzędu (dokładnie miesiąc i jeden dzień).

Mogę tylko odpowiedzieć w sprawie terminu, dzwoniłam tam. Facet odpowiedział mi że od momentu złożenia papierów czeka się ok miesiąca. Jedziemy tam z narzeczonym w przyszłym tygodniu ;)

Gość kronos
Baby siter, pytam, bo na tym polega idea tego forum, że jedni pytaja, inni pomagają

Ja też całkeim niedawno tam dzwonilam ( na Jezuicką) i otrzymałam odowiedź, ze najbliższy wolny termin jest dopiero w październiku...

Gość JWpara
A jakie dokumenty należy zabrać ze sobą ( do Pałacu ślubów) , by być zarejestrowanym w oczekiwaniu na ślub? I, czy jedna osoba może to załatwić?

Gość o pałacu ślubów
słyszałam, że maja remont, jest przerwa i ruszaja dopiero około października. Jakby się okazało, że coś sie zmieniło - piszcie. Może jeszcze zdąże...