Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _magnolia_1979

Balsam BRĄZUJĄCY - Garnier czy JJ a może Dove?

Polecane posty

Gość _magnolia_1979

testowałyście ? który lepszy? który tańszy? zależy mi na tym aby skóra nie była zółtawa, bo mam jasna karnacje!

Mam Garniera i jest super, ocena 9/10 ( jak wiadomo nie ma ideałów) Dwóch pozostałych nie testowałam ,wiec sie nie wypowiem :) Pozdrawiam

Gość ktory do twarzy

Gość dfzsgsdrhxd
ten Dove mi nie podpasowal, mimo, ze slicznie pachnie.... jakas taka zoltawa bylam po nim

teraz mam JJ wczesniej uzywalam Garniera jak dla mnie to Garniera jednak jest lepsiejszy;0 JJ robi zacieki troche;) garniera jest rzadszy i lepiej sie rozprowadza szybciej sie wchlania jak mi sie skonczy JJ to kupie ponownie Garniera;0

ja akurat mam z NIVEA (ok 16zl) dla jasnej karnacji.pachnie troche jak samoopalacz ale nie zle.jestem zadowolona.ale jednak wole samoopalacze.za slabo opala.moze powinnam kupic do ciemnej karnacji.ja akurat ,mam taka srednia i kupilam do jasnej.moze to byl blad ;)

Balsam mozna stosowac codziennie a samoopalacz maks 2 razy w tygodniu;0 ja na samoopalacz bym sie nie zdecydowala wole stopniowo brazowiec:D

Gość ktory do twarzy
ona?? a czy zapycha pory? ja kiedys uzywalam do twarzy samoopalacz nivea do jasnej karnacji fajny byl ale potem wycofali ale w sumie teraz wole sie smarowac kremem brązującym bo ja wole jak jest mneijszy efekt, boom blada trupio :D polecasz ten kremik ? laczylam sie kiedys z tradu, kilka mnies temu odtawilam tabletki i boje sie zeby mi sie cos nie nawrocilo :P i tak pewnie bede go stocowac od swieta

Gość ktory do twarzy
a mi smrod samoopalacza nie przeszkadza :D

Gość agatka2ky
polecam balsam brazujacy- "sopot" uzywam go juz od dluzszego czasu i musze powiedzeiec, ze daje swietne efekty pozdrawiam:)

Gość ula26
Ostatnio też szukałam informacji nt temat, zdecydowałam się na Dove. Polecam na prawde. Od razu widać efekty, ładnie pachnie (przynajmniej dla mnie).

Gość Dziewczyny napiszcie
jak wy uzywacie tych balsamów tzn krok po kroku, i czy czekacie nago, aż to zadziała czy odrazu możecie sie ubrac?

w ogole powinno sie wydepilowac nozki zrobic piling calego ciala i dopiero mozna rozpoaczac kuracje brazujaca:o a tak nie zrobilam:D ja zawsze czekam nago az sie dobrze wchlonie w tym czasie np myjee sobie zeby , twqarz i takie tam;)

najpierw stosowałam sopot ziaji, ale chyba robiłam to nieumiejętnie i zostawały smugi teraz stosuje mleczko Garniera i jestem zadowolona przed pierwszym nałożeniem robię depilacje i peeling kawowy całego ciała potem nakładam od dołu ku górze bo tak podobno powinno się robić depilacje powtarzam w zależności od konieczności a peeling raz na tydzień Garnier wchłania się dosyć szybko i spokojnie myje sobie zęby i zakładam pidżamę bo robię to po wieczornym prysznicu rano znowu prysznic i jakiś intensywnie nawilżający zwykły balsam efekty niezłe bez smug nie jest bardzo intensywny ale taki w miarę normalny , opalenizna jest po nim taka delikatna jakbyś lekko się opaliła a nie zemażyła ja mam średnią karnację i kolor skóry jest taki złoto lekko brązowy, na pewno nie pomarańczowy czy żółty kosztuje jakieś 16 zł za 400 ml i jest wydajny