Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona bardzo

Ma kochanke na 100 procent co teraz zrobic?!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość zawiedziona bardzo

:(:(:( mój Boże właśnie odkryłam ,ze mój ojciec ma kochankę - jestem pewna. wróciłam półtorej godziny temu do domu, ponieważ drzwi były otwarte weszłam cicho i poszłam na pietro a w pokoju tyłem do drzwi siedział mój ojciec i rozmawiał z jakąś babą przez telefon, stalam jakies 5 minut tam i słyszałam wystarczająco dużo i tyle, ze wiem na pewno, że to nie była moja mama ani żadna klijentka jego pieprzonego biura :( Zamurowało mnie poszłam do pokoju, on sobie teraz robi kanapki jakby nic, zadowolony. Boże co teraz zrobić, jak powiem mamie to on sie wszystkiego wyprze, mama mi pewnie nie uwierzy.Nie mam zadnych innych dowodów na to tylko ta rozmowa... Nie przypuszczałam, wracał zawsze normalnie do domu na 16,czasem tak jak dzisiaj nawet wczesniej . Nawet mniejsza o to - co teraz z mamą :(.

Gość kasik25
może zamiast od razu mówić mamie to trzeba to lepiej sprawdzić...bo jak sie okaże że to jednak nie kochanka to i mamie będzie cholernie przykro i ojcu

Gość A czy 35-latka moze byc
No to wez sie zajmij swoim zyciem ich zostaw.Wszystko wyjdzie ,albo i nie .Zyj i daj zyc .Ale mięęęę zaro chu**** nawtykaja :P

Gość zawiedziona bardzo
Czy jej wogole o tym mówić? Co teraz bedzie. Mama sobie nie poradzi jeśli sie o tym dowie, bo jest bardzo słabą kobietą jesli chodzi o takie sytuacje, jest bardzo wrażliwa. Załamie sie :(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Twój ojciec leci sobie w kulki
Nrazie nic nie mów mamie, pogadaj z ojcem, zobacz jego reakcje, wypytuj szczegółowo - Z kim przed chwilą rozmawiałeś? (- z klinetka) - A co chciała? (- a chodziło o dokumenty) -Jakie dokumnenty? (...) -Jak długo ją znasz? -Ile ma lat? - Ma rodzine? Zadawaj mnowtswo pytan, dopiero jak sie wkurzy i powie, ze to nie twoja sprwa czy cos w tym stylu powiedz ze slyszlaas te rozmowe, ze przykro ci iz cie oklamuje i powiedz ze ma zerwac z ta kobeita wszelkie kontakty, zagroz ze powiesz mamie. Po czasie to zrob jesli sytuacja sie nie zmieni,

Gość zawiedziona bardzo
Jestem pewna, przecież nie mówiłby jej po imieniu albo jak to on określił "kociak nie przesadzaj" itp. No nie wiem czy mruczenie do telefonu, gadanie o jakiś słodkich muszelkach :O itd... to tylko banalne rozmowy :(. Zamurowało mnie nie wiedziałam co robic.

Gość A czy 35-latka moze byc
Ni c mamie nie mow .I moze powiedz co slyszalas ,bo wiesz czesto bywa tak ze dorabia sie misce uszy zupelnie niepotrzebnie

Gość moja rada
najpierw dokładnie wszystko sprawdź, kim jest ta kobieta, spróbuj się dowiedzieć, jak długo to trwa, zabaw sie w detektywa. Jedna rozmowa, to nie jest wystarczający dowód. Jesli ojciec wraca do domu o normalnej porze, to jeśli faktycznie ma kochankę, spotyka się z nią w swoim czasie pracy. Dowiedz się, czy tak jest naprawdę. Mamie nic nie mów, nie masz dowodów. A zresztą takie coś i tak prędzej czy później wyjdzie na jaw

Gość zawiedziona bardzo
Wsydze sie ojcu nawet powtarzać pewne rzeczy, ale wypytam go. Zawsze mi sie wydawało, ze w takiej sytuacji to rzuce sie od razu z pazurkami, bo nie pozwole krzywdzić mamy - a teraz czuje zwyczajną niemoc. Przeraża mnei to wszystko. Wydawało mi sie ,ze w naszej rodzinie jest wszystko dobrze:(.

Gość No normalnie porady
szerokow holmsow :PNapisz cos wiecej

Gość zawiedziona bardzo
W swoim zespole projektowym ojciec ma jakąs babkę, ale ona jest jesxzcze młoda - ma chyba ze 28 lat i w sumie zawsze jak przychodziłam do niego do pracy to bardzo miła dla mnie. Ojciec ma już prawie 50 lat, to na pewno nie byłaby ona. Pogadam z nim...

Gość dupa maryna
a niby czemu nie ona ?? dla 50-cio latka to w sam raz kochanka m jak miłość nie oglądasz ?? :P

Gość No normalnie porady
No i chyba po problemie hehehe

Gość zawiedziona bardzo
Wątpie czy ona, bo raczej mój ojciec by do niej nie pasował. No nie wiem dla mnie to by było wtedy żałosne. Faceci są beznadziejni. Pół roku temu zdradził mnie moj chłopak.Ojciec zawsze był w pewnym sensie dla mnie wzorem. Jak zdradza mame to mu nie daruje

Gość zawiedziona bardzo
kurwa złamas jeden

Gość lilia_wodna
zdradza mame, jak juz, nie ciebie. zatem nie wiem skad ta nienawisc, twoja mama powinna to czuc, itp a moze ona tez ma kogos na boku? i ojciec wie, ze tez musi, czasem ludzie maja takie uklady ze dzieciom sie nie snilo

Gość dupa maryna
no złamas, złamas ale co zrobić ?? :( szkoda mi Ciebie i Twojej Mamy przede wszystkim ale mam jedną radę skoro Mama taka wrażliwa to może lepiej nie mów ?? może to się skończy szybciej niż zaczęło i Mama będzie zyc w nieświadomośći ? bo podejrzewam że nawet jak jej powiesz to ona albo nie uwierzy albo uwierzy i i tak z nim zostanie zeby rodzina sie nie rozpadla kobiety juz tak maja (zwlaszcza te ok 50-tki) ze zdrade i tak wybaczaja

Gość Do tej lilijnej na wodzie
juz nie pierwszy topik na ktorym jest Twoja wypowiedz, sluchaj, Ty chyba jakas kochanka jestes, czemu najezdzasz na wszystkie kobiety, jednej juz "przysralas" zeby kasy nie ciagnela od meza tylko zaczela go kochac to by sie za flirt z kolezanka nie zabieral, sorry ze sie tak wcinam, ale Ty sie nie tlumacz ze swojego zycia dokopujac innym

Gość ojakie słodkie muszelki chodzi
?????

Gość pewnie o cipe chodzi

nie mów ojcu,że wiesz ...mamie narazie też nie... poczekaj troszkę i może odwiedzaj ojca częściej w jego pracy...jeżeli powiesz ojcu to albo się wyprze wszystkiego,albo będzie krzyczał,a napewno lepiej będzie się ukrywał może być tak ,że pieszczotliwie mówil do twojej mamy przez telefon chyba ,ze słyszałaś inne imie?

Gość do tej lilii wodnej
ty to jesteś kochanica takiego starszawego gościa napewno, wcinasz się wszędzie gdzie mowa o zdradach tępiąć tych, którzy nie popierają zdrad. szmata jesteś i tyle, a każda córka ma prawo interesować się swoim ojcem czy matka bo to jest RODZINA, rozumiesz RODZINA, najblizsza i dziewczyna ma prawo wiedzieć co sie dzieje w Jej rodzinie. Przez takie kochanki jak ty takie rodziny się rozwalaja.

owszem ma prawo wiedziec, ale zeby boczyc sie na ojca, ze ma kogos? to nie jej sprawa a matki!! moze matka 1 poszla w tango! ojciec ich nakryl i sam sobie kogos znalazł. ale corka nie odkryla tego, tylko ocja zdrade! poza tym sama rommozwa to nic1 nie nakryla na fakcie! nie ma nic gorszego jak dziecko ktroe tak rzadzi rodzicem jakby bylo jego zona/1 niehc sie zajmie soba i aby jej nikt nie zdradzał1

Gość lilia ty naprawdę nie wesz
o czym piszesz, przecież to jej ojciec, jej rodzina, najblizsza rodzina, która może się sypnać bo tatuś ma romans. Poza tym dziewczyna nić nie pisze o tym, że matka zdradza ojca, a ty dorabisz całą ideologie usprawiedliwiającą ojca zdradzacza. Swojemu kochankowi też tłumaczysz, że żona go zdradza więc on też może wszystkowiedząca kochanko?

nie rozumiemy sie! corka pisze ze ojciec zdradza bo zobaczyla rozmowe! corka nie pisze ze matka zdradza bo zwyczajnie o tym nie wie/1 niehc sprawdzi jaka prawda byla! czesto jets tak ze zona idzie w tango i maz potem tez.. a dziecko zobaczy tylko ostatni odcinek ojca w tango, ale kto zaczal? czesto mamuska!!! nikogo nie usprawiedliwiam, mowie tylko, ze mala gowniara widziala ojca i juz jego oskraza ze to on winny/! a moze przycyzna byla zdrada matki? i ojciec musial szukac innej, bo matka od dawan ma kogos, co skrzetnie ukrywa i mamuska nie dala sie nakryc jak ojciec coreczce!

ty naprawdę jesteś walnieta, to są twoje insynuacje i domysly, autorka nic więcej nie napisała ponad to co czytamy. Kobieto skąd taki pomysł, że facet zdradza bo sam jest zdradzany. Owszem bywa i tak, ale najcześciej to meżczyzna zdradza rozwalając rodzinę. Córka ma prawo wiedzieć co się dzieje bo to dotyczy życia jej najbliższej rodziny. Idż się leczyć bo masz zwichnietą psychike, nie mierz wszystkich kobiet swoją miarką, nie wszystkie się szmacą i zdradzaja.

i jeszcze jedno: z każdej kurwy mozna zrobić zonę, ale nie z każdej żony da się zrobić kurwę. A ty to właśnie usiłujesz wmówić tutaj.

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
ty naprawdę jesteś walnieta, to są twoje insynuacje i domysly, autorka nic więcej nie napisała ponad to co czytamy. no wałsnie wierzycie w to, co mowi ta mala gowniara!!! a co ona wie? tylko to co wdziała111 a nie wie, co jej matka wyprawia albo dlaczego ojciec zdradza! to autorka robi insytuacje i domysły! to ona wydała wyrok na ojca ze jets zly. zle robi bo wina w wiekszosic spraw nie jets taka oczywista!!! zdradzla ja chlopak, moze ona ma obsesje zdrady i teraz wszytskich o to posadza!!! niehc sie gowniara zajmie soba, nie ojcem.

Gość liliaidż się leczyć
tobie to naprawdę jest potrzebne, masz chorą psychikę i jeszcze raz mówię ci autorka ma prawo wiedzieć, bo to jej ojciec i jej rodzina.