Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaskaa5

Piękne ramiona na lato.

Polecane posty

Gość kaskaa5

Hej. Zbliża sie lato, czyli sezon bluzeczek na ramiączkach. Dlatego chciałabym poprawić wygląd swoich ramion. Smaruje je mleczkiem nawilżającym i juz sa ładniejsze. Mam jednak sporo małych krosteczek i śladów po nich. Do tego na moich rękach jest dośc sporo włosów. Chciałabym je usunąć plastrami z woskiem, ale obawiam sie że pozniej mogą rosnąc jeszce bardziej. Słyszałam o preparatach które rozjaśniaja włosy (takie zamiast depilacji). Niestey, nigdzie nie mogę ich zdobyc.:( Dziewczyny, poradżcie mi coś prosze.:)

Gość słonecznadziewczyna
ja mam ten sam problem z krostkami na ramionach i plecach :( a włosy na rekach przemywaj codziennie woda utleniona , beda stawły się stopniowo coraz jasniejsze :)

uzywaj peelingu ( moze byc z zaparzonej kawy plus zel do mycia ciala) a potem smaruj balsamem ujedrniajacym. nastepnie zakladaj bluzki na ramiaczkach i ciesz sie latem;)

Gość kaskaa5
Słyszałam coś o tym peelingu z kawy, ale jeszce nie próbowałam. Chyba sie skusze. dzieki.:)

Gość kaskaa5
Ale czy woda utleniona nie wysuszy mi za bardzo skówy? Wiem, że są gotowe preparaty do wybielania niechcianego owłosienia. Tylko nigdzie nie mogę ich znaleźć.

Gość saffi
rozumiem że należy depilować pachy , nogi i okolice bikini ale po co jeszcze i ręce ? ja tego nie robię, uwazam że to już przesada!!!!

Niewiasto! ... Stroń od biustonoszy tak aby sutki było widać, a żaden facio nie zwróci na to uwagi nawet jakbyś miała całą mordą pokrytą włosami.

Gość kaskaa5
-->grey Dobre! Tylko troche drogie:/

Gość slonecznadziewczynaa
ja uzywam wody utlenionej i hmm.. moze i mam troszke bardziej sucha skore... ale smaruje sie balsamem.. poza tym woda utleniona kosztuje zlotowke a nie 30 :P

Gość ljkhnojbn
a co z białymi krostkami ?>> mam ich pełno i chce sie ich pozbyc