Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOCHAM CIĘ KOCHAM . . .

Jak często Twój chłopak mówi KOCHAM CIĘ?

Polecane posty

Gość KOCHAM CIĘ KOCHAM . . .

Mój kończy każdą rozmowę telefoniczną słowami - Kocham Cie, kiedy wychodzi, kiedy zrobię Mu obiadek, kiedy przytule się do Niego, kiedy dam buziaka:) Jak jest u Was?

to slowo jest magiczne ale nie nalezy go naduzywac bo traci na swojej wartosci ..;)

Gość lilia_wodna
to prawda, niehc mowi kiedy to czuje i cche mi powiedziec:) ale bym go teraz przytuliła, aj pamietam go w kurteczce w moro z takim bialym liskiem na kapturze, slodkie oczyy a ten gloss, oj utulilabym:) a on z jakims misiule na jachach:P kurcze, a ze mna na spacerk, i tulenie:)

Gość AGENTKA 007
pare razy dziennie... a jesteśmy już ze sobą ponad cztery lata.... życzę tego wszystkim!!!!!!

Gość macowa
Mysle, ze "kocham Cie" powinno sie czesto mowic! My to robimy ciagle. Naduzyciem jest gdy mowisz "Kocham" za wczesnie, gdy jeszcze nie jestes pewna czy kochasz. A potem... tego slowa nie da sie naduzyc! :) Milosc nalezy sobie okazywac ciagle, to podgrzewa atmosfere zwiazku a z czasem - tej czulosci naucza sie od nas dzieci, tak jak ja nauczylam sie tego od swoich rodzicow.

Gość Dziunia19
Mi mój chłopak jeszcze nigdy nie powiedział wprost ze mnie kocha. Jeszcze niegdy nie usłyszalam od niego " Kocham Cię", a jestesmy ze sobą od roku...

Gość Alina1982
mój wcale mi nie mówi:(

Gość pocieszyciel12
swego czasu przestałem to mówić, bo często powtarzane słowa robią się puste, nawet mnie drażni jak moja dziewczyna mi kilka razy dziennie mówi że mnie kocha - kotka można na śmierć zagłaskać

Gość ponad pięć lat razem
Mówi kilka razy dziennie. Jednak na moją prośbę nie żegna się już tymi słowami po rozmowie telefonicznej i nie używa ich w podobnych sytuacjach. Słowa nadużywane dewaluują się.

a ja nie uwazam zeby te słowa straciły swoją moc i znaczenie jak są powtarzane. Jesli ktos raz odwazył powiedziec się je, i jesli naprawde kocha, to mówiąc te słowa, potwierdza swoje uczucie, i mozna powiedziec ze rozkoszuje sie nimi. Czym piekniejszym jest dla partnerki usłyszenie takich słow, skoro są szczere? Mowienei tych słów to nie obowiazek do spełnienia, trzeba je mowic wtedy kieduy sie chce, nawet w zwykłych banalnych momentach. Takie kocham Cie powiedziane kiedy idzie sie z kobietą ulica, czy siedzi ogladajac TV to cos wspaniałego. Mozemy dac tak wiele, czemu wiec tego nie robic ?

mam tak samo jak zalozycielka topiku, moj chlopak wlasnie wyszedl do pracy, przed praca pocalowal , przytulil, i powiedzial ze bedzie za mna tesknil i kocha, mam juz tak 11 miesiecy , dzien w dzien, ja mowie mu to samo, bo to prawda

Gość Filanca
Moj chłopak mówi mi to codziennie od 3 lat.Zawsze zaczyna w ten sam sposób" mówiłem Ci już że Cie bardzo kocham"???

Gość ponad pięć lat razem
Kiedy jednak czyni się z ich mówienia rytuał, to moc zaklęcia może kiedyś zniknąć a pusty rytuał pozostanie. Przykładem może być owa nieszczęsna rozmowa telefoniczna kończona zawsze "kocham cię". "Kocham cię" może kiedyś stracić swą moc a słowa pozostaną, bo taki był przez dekadę zwyczaj...

ja tez sie bałam, ze one straca na wartości.. ale kiedy widze ten uśmiech w oczach ukochanego kiedy słyszy, lub mówi \'kocham\' .. ahh :)ale fakt, ze strasznie dlugo trwało, zanim powiedzielismy to sobie po raz pierwszy.. a teraz jak czesto.. nie wiem... różnie. raczej czesto;)

Gość lolalu
Codziennie juz od ośmiu miesięcy nio i jak zauważyłam po każdym naszym intymnym zbliżonku :-) uwielbiam go za to....

Gość kaska22
Mój mi nigdy nie pwiedział jeszcze, chyba się wstydzi. a tak bardzo bym chciala to usłyszeć. Chyba bym sie popłakała ze szczescia, :D.

moj mi to czesto mowi jak jest pijany:o no i ostatnio jak sie klocilismy i chcialam sie z nim rozstac to tez mi wyznal milosc hehe:D

Gość Niezapominajkaaaa
a ja sie wczoraj przespalam ze swoim facetem pierwszy raz , mimio,ze nigdy nie usłyszalam od niego tych słów.... dziś strsznie zle się przez to czuje, mysle ze mogłam poczekać. Ale wierze ,ze mnie kocha. Czyny tez są wazne, nigdy mnie zawiódł, patrzy na mnie czesto tak czule . Kocha, tylko o tym nie mówi, wiem o tym. A jednak dziś mam strasznego doła 😭, bo takie 2 proste słowa kOCHAM CIE moga naprawde duzo dac ....

Gość izolda1981
moj mi mowi codziennie po kilka razy :D uwielbiam to!! :D

Gość do góry upupupuup

Gość wiosennna
witam, moj narzeczony mowi mi to zdecydowanie za czesto ale niesety tylko tak "posrednio", kazdy sms zawiera srednio dwa te slowa, kazda rozmowa telefoniczna rowniez, a gdy sie widziy to raczej rzadko mi mowi ze kocha, rzadziej niz przez tel. ale powiem wam szczerze ze juz mi to troche zobojetnialo... przyzwyczailam sie do tego i nie zwracam juz uwagina te slowa. nie lubie za to jak mowi do mnie zdrobnialenp. slonce, mysku, myszko, kocie i 100 innych zdrobnialaych slow. wole jak owie mi zdrobniale ale po imieniu asiu, asiulka, a nie zadne wymyslne slowa... a wy jak lubicie???

Gość KoralikCzerwony
Moj pisze mi to niemalze w kazdym esemesie:)(jest daleko, wyjechal do pracy)! Jestesmy ze soba 5 miesiecy:) A wczoraj mi napisal takiego esemesa ze czytajac kazde nastepne slowo mialam ochote rozplakac sie....ze szczescia! Kocham go strasznie i tak bardzo za nim tesknie:*

Gość topola
nigdy nie powiedział, jesteśmy rok razem, jak zapytałam, co do mnie czuje odpowiedział, że nie wie, ale chyba skoro jest ze mna to już dobrze, A po co jekieś deklaracje! smutne to

ja tam nie wiem, lepiej nie nadużywać, ale mój syn mówi mi codziennie kilka razy. dzieci wiedzą lepiej?

Gość łabadz
Mi moj Misio mowi codziennie , no co najmniej raz dziennie, ale zazwyczaj czesciej. Uwielbiam to, nie uwazam,ze naduzywa tych słów. Zal mi dziewczyn, którego tego nie słysza od swoich partnerów. Ja na waszym miejscu czułabym sie po prostu niekochana... ale taka juz jestem, mi takie slowa są potrzebne, moze inne tego nie potrzebuja ....Pozdro papa

Gość Sierotka_Marynia
takie slowa są cholerne wazne. Nie chodzi o to,zeby mowić codziennie kocham cie, ale raz na jakis czas chociaż. Ja je słysze prawie codziennie. nie widze sie z e swoim boyem kazdego dnia wiec w dni, w ktore sie nie widzimy przysyła mi milosne smsy :D . Jesteśmy juz ze sobą 3 lata i mam nadzieje, ze to sie nigdy nie zmieni.

Gość Sierotka_Marynia
powiem wam dziewczyny, ze mi sie wydaje,ze takie mowienie kocham cie jest dla zwiazków bardzo bardzo wazne. Takie zapewnienie kocham cie jest bardzo potrzebne dziewczynie zwłaszcza- to jest jak balsam dla duszy, od razu mozna się lepiej poczuc psychicznie, nawet jak nie zawsze jest kolorowo.