Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ochotaa

powiedzenia

Polecane posty

Gość ochotaa

muszę się z Wami podzielić,jestem "zakochana" w dużo młodszym facecie,taka internetowa znajomość,żadnej przyszłości przed nami nie ma,jak sobie z tym poradzić?

a ze internetowa to gorsza? wstydliwa? mysle ze nie, juz gorsza jets taka, jak sie ktos kims dla konta intersuje. ma to przyszłosc, wielka i trwała:)

Gość ochotaa
lilio to nie tak,zaczęło się przez głupotki,przekomarzanie,piszemy ze sobą prawie rok,nie spotkaliśmy się,ale ...no właśnie ,ja mam rodzinę,on wolny,dlaczego musiałam go poznać? Jak powiedzieć koniec i dalej z tym żyć,wiedząc,że już nigdy nie napisze do mnie

Nie zakochałaś się. Jesteś zauroczona. Jeśli nagle przestaniesz z nim klikać, to przez jakiś czas będziesz się czuła bardzo nieszczęśliwa, ale w końcu Ci minie. Jeśli się spotkasz - nie wiem co będzie, bo aż takich doświadczeń to ja nie miałam. Jeśli chcesz mojej rady, to jest ona taka : zerwij delikatnie tę znajomość (tylko pamiętaj - mężczyzna też człowiek, więc postaraj się go nie zranić, wytłumacz, że Cię z mężem łączy to i owo i że nie jesteś w stanie dłużej tak żyć). Ponieważ będzie Ci potem ciężko - kup całą masę książek i ... czytaj, żeby nie myśleć o nim. Powodzenia... 🌻

Gość bvvb
Oj pachnie pedofilią.