Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilian

Wybielanie zębów

Polecane posty

Gość Lilian

jak najłatwiej i najtaniej wybielić zęby? chyba są teraz różne sposoby, np. coś co się chyba nakleja- czy to jest skuteczne, naprawde działa?

Gość Ja stosowałam
"El-ce med Easy White" i szczerze powiem, że jestem bardzo zadowolona z efektu. Przystępna cena ok. 25zł. Jest to taki żel z pędzelkiem coś jak Colgate. Efekt dość długo się utrzymuje.

Gość Lilian
o, 25 zł?? O_O to bardzo tanio! dzięki za odp. ale efekt rzeczywiście był widoczny -tzn. zęby stają sie rzeczywiście białe czy tylko troche jaśniejsze?? i gdzie mozna takie cos zakupic - normalnie w aptece??

Gość Efekt
na prawdę mnie zadziwił. Co prawda nie jest to, to samo co u dentysty ale kilka odcieni na pewno i jest bezpieczny dla dziąseł. Nie wiem czy w aptece coś takiego dostaniesz, bo jest to żel niemiecki. Ja kupiłam go na Allegro dlatego dochodzą koszty przesyłki. Powinien jeszcze być. Jeśli znajdę mogę podać Ci link do strony.

Gość Lilian
dzięki wielkie

Gość Lilian
a na czym polega takie wybielanie u dentysty??

czy ktoś jest z Krakowa i chciałby się dołączyć do zakupu? koszty przesyłki zmaleją... a czy październik to nie przykrótka data ważności? hmmm...

Gość cztery i pół miesiąca
niby mało, ale preparat stosujesz tylko przez 14 dni. Może dlatego cena jest taka przystępna. Ja spróbowałam i warto. Szukałam po opiniach innych ludzi a ten facet ma dużo pozytywów właśnie za ten preparat. mam nadzieję, że kogoś znajdziesz do przesyłki. Pozdrawiam i zmykam spać

Gość regularguest
ja słyszałam o BLEND-A-MED NIGHT EFFECT, ale nie wiem, czy są dostępne na polskim rynku. Moja koleżanka stosowała ten żel na noc, nakładając go pałeczkami i ma zęby śnieżnobiałe. Eh, pozazdrościć!

Gość a ktos stosował te paski
które sie nakleja na zęby??

Gość Lilian
dzięki za linka mam jeszcze pytanie, czy taka jedna sztuka 10m wystarcza na te 14 dni stosowane 2x dziennie ??

Gość biały ząbek bbb
stanowczo odradzam te paseczki na zeby White Strips!! porazka na całego!! całe szczescie ze kupiłam w promocji za pol ceny bo po 2 dniach wywaliłam swiństwo! serio! smak tego zelu na paskach jest ochydny na samo wspomnienie robi mi sie niedobrze:) ale najgorszy problem ze po dosłownie 2 dniach zeby zrobiły sie potwornie wrazliwe na dotyk. Było na opakowaniu ze moze sie tak stac ale nie sadziłam ze az tak, autentycznie bolały mnie około tygodnia. Odradzam!!! baaardzo polecam za to 3 pasty blend-a-med :cytrynowa, pomaranczowa i miętowa. Cena jak za normalną pastę, super smaki i naprawde mają efekt wybielający! działają bardzo łagopdnie, efekt był chyba po całej tubce ale najwazniejsze ze moje zabki sa zdecydowanie bielsze i to cały czas bo stale używam!!

Gość Lilian
hmm, zwykła pasta?? obawiam się że potrzebuje czegoś mocniejszego.. a czy te paski, oprócz tego że wpłynęły na wrażliwość zębów wybieliły je chociaż??

Gość biały ząbek bbb
te pasty blend-a-med nie są takie całkiem zwykłe, mają chyba nawet na opakowaniu ze wybielają...zreszta ide sprawdzic:) aha dobrze myslałam--Whitening Impresions a po drugiej stronie napis ze wybielająca!! działa na serio tylko troszke cierpliwosci, co szkodzi sprobowac i tak codziennie trzeba jakiejs pasty uzywac:) pasków nie uzywałam wystarczająco długo zeby były efekty, raptem 2 dni:) ale kumpela wymęczyła całe i mowiła ze troche efekt był ale to męczarnia:)

Gość Do Lilian
żel spokojnie wystarcza na 14 dni stosowania, mi nawet trochę zostało po zakończeniu kuracji.

Gość a jesli zęby mają
naturalnie żółtawy odcień da się je jakoś wybielić? Żadna pasta wybielająca nie działa:(

Gość 74
a ja stosowałam kiedyś żel BIAŁA PERŁA, najpierw trzeba było formę sobie odlać.. (tzn pod wpływem temp), niewiele mi w sumie pomogło, i miałam reakcje zwrotne przez smak (koszt 6pare zeta około 6 lat temu), stosowałam jeszcze jakieś pasty dla palaczy mocno wybielające (wcale nie wybielały, nie paliłam), paski Colgate (nie pomogły), potem wybielałam u dentysty 1 ząb=100 zł (z 5 lat temu) potem to wszystko mi zeszło i mialam swoje.. od jakichś 3 lat używam dwóch past naprzemiennie blenamed wybielającej (odkąd jest na rynku to Whitening Impresions) z pastą wybielającą denivit oraz do tego plyn Denivit (do usuwania kamienia), zęby myje ok 2-4 razy dziennie, regularnie chodze do dentysty na usuwanie kamienia nazębnego.. .i po takich działaniach- zęby mam jak mleko białe.. poważnie.. teraz dochodze do wniosku, ze od poczatku moglam tak robic, a nie wydawac mnóstwo kasy na testowanie wszystkiego co mozliwe .. pozdrawiam

Gość 74
oj, zle napisałam, koszt bialej perły 60 pare.. (chyba cos kolo 65 zł)

Gość Rosoli
Ja znam bardzo dobry, anturalny sposób- przemywać zęby cytryną,tylko nie za częśto, tak raz w tygodniu. Można też kokos nasypać na szczoteczke i i szorowac przez 3 min z tym że dosybywać wiórki, żeby nie zabrakło(taki peeling do zebow:) ) Sama te metody stosuje i mam bielutkie zęby....:)

Gość benitta
Ja kupilam na allegro wlasnie ten el-ce med ale do dzisiaj go nie uzylam, bo przeczytalam gdzies, ze jak juz ktos zacznie wbielac, to juz bedzie musial caly czas. Nie wiecie jak to jest?

Gość Panna2009
Witam!! http://www.3dwhite.pl/?clk=695c39d4d6a6818b1 2daeb345a1fdf13 >> zapraszam tam na niebieskim polu Niebieskim polu Sposób na bielsze zęby komercyjna stronka ale jest na niej wiele cennych rad Polecam produkty tej firmy do wybielania

Widzę, że co jakiś czas temat odżywa tak więc ja również udzielę mu kolejnego zycia :) Sama chciałabym mieć fajne - białe zęby ale jakoś nie uśmiecha mi się wybielanie ich w gabinecie (chociaż może jest to najlepsze wyjście). No ale usłyszałam ostatnio o liquid smile i zastanawiam sie czy jest skuteczny. A przed samym zastosowaniem tego żelu (nakłada się go samemu pedzelkiem przez okres ok. dwóch tygodni) warto chyba zapytać o niego dentystę - prawda?

Gość wally

A ja nie jestem przekonana do tych wszystkich metod i preparatów, myślę że zdecydowanie lepiej jest poddać się profesjonalnemu wybielaniu, ja byłam na takim w Bamedzie i przyznam, że bardzo jestem zadowolona z efektów.