Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna zestrachana

Okres mi się spóźnia.Czy mozliwa jest ciąża???

Polecane posty

Błagam pomóżcie. Powinnam dostać okres mniej wiecej we wtorek, najpóźniej czwartek. A do dzis go nie ma. Jeszcze nie współżyłam, ale upawiamy z chłopakiem peeting. Jak wielka jest szansa że mogłam zajść w ciaże przez takie ocieranie sie penisem o moja pochwę? Czy to w ogóle jest mozliwe? Bardzo uważamy i raczej watpliwe jest zeby sperma dostała się w nieodpowiednie miejsce.Ile okres moze sie normalnie spóźniać, np przez stres? Bo mam nadzieje ze to tylko stres. A czy przyczyną może też być branie leków i choroba (juz wyzdrowiałam i leki odstawiłam). Prosze powiedzcie coś

Gość no tp oczywiscie
ze choroba i leki moga opoznic okres!! nie martw sie tak sie w ciaze nie zachodzi!

mam nadzieje, bo stracha mam choc przecież jak rozsądnie pomyśle to wiem ze tak o raczej niemozliwe

Gość warmijka
jesli ocierał sie penisem o pochwe to niestety szansa na ciaze jest...ale musiala byc miec wielkiego pechaa

Gość ja bym nie panikowala
robilam takie rzeczny mnostwo razy i nie zaszlam nigdy w ciazen...chociaz teraz to juz bym sie nie odwazyla, ale to juz inna sprawda! raczej nie masz sie o co martwic, serio :)

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy, jednak jak ktos rozsądnie coś powie to lzej sie robi. Musze sie teraz tylko jeszcze nie stresować i czekać. j nie lubie tego

Gość kuropatwa
ja osobiscie sie depiluje bo tak mi jest wygodniej i tak mojemu mezczyznie tez robi mi sie wygodniej minetke.Apoza tym ginekolog nie ma prawa ci nic takiego powiedziec.A jak ma ochote to moze cie przeciez zerznac w gabinecie bys miala bardzo extreme.Ja takze bardzo lubie jak moj chlopak ostro mnie pieprzy od tylu,,,moze cie to nie interesuje ale ja tak lubiemalo ze jedzie ze mna ostro fiutkiem to jeszcze wsadza mi paluszek do dupci trzyma mnie mocno za cycuszki i jedziemy occcchhh jaka przyjemnosc wlasnie sie mastrubuje.....masje sobie raczka moja muszelke..czasem wkladam paluszek wkladam sobie 2 paluszki....a teraz cala raczke JJJJEJEEEEEEJJEJJEJ ale jazda....pierdole moja rozjebana pizde cala reka a do dupci wlozylam sobie dezodorant ...ochhh ale jazda.Wacham paluszki troszke smierdza ale to nic....Spróbujcie tez pieprzyc sie z tata wiecie ale to dopiero jest jazda np.moja mama bardzo lubi mastrubowac sie jak ja z moim chlopakiem sie kochamy patrzy na nas dotyka nas raz nawet zrobila loda mojemu facetowi...dalej rozjebuje sobie mja pizde...ale tym razem dezodorantem.Wiesz co kiedys zrobilismy pojechalismy na wczasy z synkiem i tam na plazzy ja sie pieprzylam z ratownikiem a on z ratowniczka to byla jazda dobra jutro jeszcze cos napisze pozdrawiam papa

Gość przeniesienie
10:46 mloda18 jestetm bardzo zdenerwowana, bo od tygodnia nie dostalam okresu.Kochalam sie z moim chlopakiem ale zawrze z prezerwatywa i ani nam nie pekla ani nie zsunela sie, czy jest mozliwosc zebym zaszla?! Moja znajoma mowi, ze na wiosne niektorym sie spoznia i rownierz przez stres z powodu tego, ze mysle, ze moze wpadlismy. Prosze co myslicie o tym 11:03 bleblus przede wszystkim stres. tak jak sobie wmowiłas ze mozesz byc w ciazy wmow sobie ze nie jestes. uspokoisz sie i powinno przyjsc upragnione wino łatwo mowic wiem bo sama sie nie raz juz stresowałąm głowa do gory 16:59 Filidorka Młoda 18 Dostaniesz okres na bank. Mnie się spóźniał tydzień, a kochałam się bez zabezpieczenia. Więc uszy do góry !!!!!! Weź sobie gorącą kąpiel i zrelaksuj się. Mnie pomogło i dziś kamień spadł mi z serca. Jesli nie mieliście żadnego "wypadku" to nie ma szansy na ciążę. A żeby się niepotrzebnie nie stresować kup sobie teścik - ok. 12 zeta. Pozdrawiam i trzymam kciuki.!!!!!!!!!!!! 18:35 anii Mi też się wydaje, że powino być ok. My też zawsze się zabezpieczamy tylko prezerwatywą i jest ok. Bardzo możlwe, że ze stresu. Daj znać, jak dosteniesz okres. 11:48 bez panikowania zrób test, napewno wyjdzie negatrywny, wtedy sie uspokoisz a okres za kilka dni bedzie.

I dalej nic. Już mnie to męczy. Była gorąca kąpiel i wino inic. Ile jeszcze mam czekać żeby zacząć sie poważnie bać?

Gość anii
Kochana nie było penetracji, nie może być ciąży, to raczej pewne. spokojnie!

No i nareszcie. Dostałam. Ale mi ulżyło...I nawet ten okropny ból zniose bez skargi:-)

Gość okamien
a może mnie ktoś uspokoi albo zaniepokoi ? od 5 miesięcy obserwuję swoje cykle miałam po 28 dni ale ostatnio wydlużył mi się do 31 dni (bardzo możliwe, że ze stresu) według kalendarzyka, który bierze pod uwage długość najkrótszego i najdłuższego cyklu okres powinnam mieć za dwa dni a wczoraj kochałam się z chłopakiem, była prezerwatywa (ale załóżmy że mogła średnio zabezpieczyc) czy możliwe żeby mój organizm tak sie rozregulowal aby to były dni płodne?

Gość rebea
Myślę że jesteś w ciąży, przykro mi ja mialam podobnie, żeby nie powiedzeć identycznie!

Gość okamien
tego czy jestem nie wiesz, ja jedynie pytam jak duże jest prawdopodobiństwo, że to były dni płodne :)