Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skanerrrr

Szefowa mnie podrywa

Polecane posty

Gość skanerrrr

Mam 22 lata, od miesiąca pracuje w biurze gdzie moją szefową jest 32 letnia kobieta. Nie dość, że ma nadwage , to jeszcze myśli, że skoro ma przewage nademną to ma szanse na flirt ??? Śmiechu warte. Jak jej dać do zrozumienia , że " nie dla psa kiełbasa" ???

Gość babka z facetem
Najlepiej udawaj,ze nie wiesz o co jej chodzi,to chyba najlepsza metoda,żeby jej nie urazic i nie stracić pracy.Polecam-sprawdzone,z tym,że u mnie odwrotna sytuacja

Gość p*
Ale z ciebie matol! Bo to niby ty jestes ta kielbasa? Chyba zwyczajna, bo salami to raczej nie! Za malo szlachetny:P:P:P

Gość skanerrrr
ale ona jest taka napastliwa...chyba myśli, że ma szanse, ja z natury jestem miły dla ludzi, dużo się uśmiecham, ale czy ona nie ma lustra???

Gość p*
Jestem brzydka i nikt mnie nie lubi, to dlatego jestem taka chamka, wybaczcie :(

Gość p*
Jasne! Ja jestem chamka, a gosc, ktory ubliza kobiecie, to marzenie kazdej babki! Zalosne:P

Gość skanerrrr
W jaki sposób jej ubliżyłem ??? Poprostu na necie pisze swoje spostrzeżenia i prosze o jakąś rade!

Gość p*
nie dla psa kielbasa- nic dodac, nic ujac! No i ja tez napisalam tylko to, co mysle

Gość p*
Oj, przepraszam jeszcze raz, przeczytalam po raz dziesiaty zdanie tego kolesia i stwierdzam ze ma racje, bo takie sa fakty, ta babka ma nadwage, co innego gdyby napisac: ona jest tlusta i ma spasione zabsko... Ale ja glupia jestem i slepa :( kazdemu potrafie zjebac nastroj i to z samego rana :o 🌻

Gość p*
ach! I moj marny podszywaczu_ nie jestem brzydka, ale jestem kobieta i z kobietam sie solidaryzuje

Gość babka z facetem
Zastosuj metodę o której pisałam i bedzie ok.Ja tak pzreżyłam 10 lat w firmie i wiem,ze działa.To wymaga trochę wysiłku i dyplomacji,ale się udaje

Gość Stary złomiarz
nad czym sie zastanawiasz??? zerznij ją,jak jest brzydka to się upij porządnie i jakoś pojdzie :D same korzyscie z tego bedziesz miał i jeszcze szantazowac mozesz,nie bądz frajer :)

Gość ups......
ale Masz pecha :( to z tym udawaniem to dobra metoda ale na ile skuteczna ? może za jakiś czs przyjmie nowego pracownika :D

Gość hhhhhhhh
gorzej jak jej sie to spodoba i bedzie kwękała o jeszcze

Gość idiii
ja nie jestem szefowa, ale też bym molestowała gdybym miała nad Toba władzę kopiarko jedna:]

Gość idiii
ależ jestem napalona od kiedy mi solarium zamknęli...;) a tak poważnie, szukaj pracy

Gość skanerrrr
mam już z nią 3 letnie dziecko :O

Gość idiii
co ty gadasz...żartujesz

Gość idiii
pewnie robisz mnie no...

Gość skanerrrr
nikt mi nie pomógł wtedy no i stało się :(

Gość idiii
ale ja slepa jestem ..prawda to było 2 lata temu, ale nie trzy.. a Ty chyba nie jesteś niedorozwinięty"nikt mi nie pomógł ble, ble" no nie ważne że tłusta, teraz to matka Twojego dziecka hihihi

Gość idiii
ciężkie te jądra musza byc..

Gość skanerrrr
Temat założyłem w 2006 roku, zresztą jak widać powyżej. Nikt nie wie o tym, że to jest moje dziecko :O A ona chce mieć ze mną kolejne? I co teraz?

Gość idiii
;)dobry jesteś, sleczysz 3 lata nad tym watkiem i masz dosc werwy żeby mnie podpuścic musze iść do jutra, cos wymyslimy, buźka

Gość skanerrrr
mam teraz czekać kolejne 4 lata? W tym czasie będzie już dzieciaków co nie miara :(

Gość idiii
chyba sie nie przejełaś brzydula;)

Gość idiii
jak tam kopiarko, zrobiłeś dziecko? Szkoda, że kończy mi się urlop i nie będę mogła czętso tu zagladać, juz się boję, że w czymś nie bedę mogła Ci pomóc;) pozdrawiam