Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julia x

On jest juz niedostępny, straciłam go.

Polecane posty

Gość Julia x

Mineło pare miesiecy odkąd się rozstalismy. Ja miałam Dylemat pozniej miedzy byłym a tym ostatnim i wybrałam byłego do ktorego wrociłam choć tak naprawde kocham ostatniego(był zawsze dobry i kochany). Probował ostatni wrocic ale odrzucałam go kilka razy i się mi serce krajało czasem ale do byłego tez coś czułam przecierz. W końcu zostawiłam byłego i kiedy ostatni się dowiedział probował jeszcze raz i odrzuciłam go po raz kolejny bo wydawało mi się ze tak będzie lepiej. Smutno mi było potem jakiś czas pózniej, miesiąc dowiedziałąm się że chyba się z kimś innym zaczął umawiać. To przywołuje wspomnienia i uzmysławia mi że tęsknię za tym ostatnim. Co zrobić z tym? Miałam ale pozwoliłam szczęsciu się wymknąć a teraz jakaś kobieta go zgarnie dla siebie.

Gość fedfdfwdfe
Widzisz, zamiast mówic prawde co czuje Twoje serce, wolałas zeby inni domyslali sie i podejmowali decyzje za Ciebie, tylko że faceci to nie wróżki, nie wiedza o czym myslisz

Gość marychna
a czy to czasem nie jets tak, że samotnosc robi swoje? wiesz, ze on teraz jets niedostepny, bo zajety i to tym bardziej powoduje cisnienie tych wspomnien, mysli. wiesz, ze to jakby twoja wina, bo nie cenilas i nie kochalas jak był.. zatem czy go kochałas? chyba nie, a bynajmniej nie taka miloscia, jaka sie kocha druga ukochana osobe.

Gość anulkaaaaaaaaa
jak sie kogos kocha to sie to okazuje, zatem jak sie nie kocha to sie robi sceny..

Gość Dziewczyno
proponuje najpierw zastanów sie czego chcesz, chciałabys go odzyskac? Przeciez go nie chciałaś, a teraz jak juz kogos ma to nagle ty go chcesz? No co jak co, ale cos tu jest nie teges💤

Gość Germano
Założycielka jest egoistyczną suką wychodzi na to. Odrzucać go i ranić ok ale jak znajdzie kogo innego to już jest niedobrze tak?