Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strachliwa para

Prośba o uspokojenie

Polecane posty

Gość strachliwa para

Wiem, że takich tematów było mnóstwo, ale chciałbym o wyjaśnienie konkretnie do naszego przypadku :(. Otóż uprawiamy z dziewczyną petting i być może to śmiesznie zabrzmi, ale mamy już jakieś chore schizy żeby nie zaszła w ciążę, cholernie się boimy (co wpływa na przyjemność z pieszczot) ewentualnej wpadki, wynajdujemy jakieś fantastyczne sposoby, w jaki mogło dojść do zapłodnienia, poprostu mamy takiego stracha że hej, a nie chcemy rezygnować z pieszczot. Wiemy że szansa na zajście przy tym, w ciąże jest dość mała, ale i tak się boimy cholernie. Robimy to w ubraniu, przez majtki, ja dotykam jej a ona mnie, nie ma raczej sytuacji że ja dotykam siebie a potem jej, ale mam pytanie, czy gdy dojdzie do wytrysku, a ja przez przypadek bym się dotknął i trochę nasienia przeniosłoby mi się na dłoń, to czy jedno bardzo dokładne umycie rąk mydłem pod bieżącą ciepłą wodą NA 100% zmyje wszystko, czy będzie jakaś CHOĆBY NAJMNIEJSZA, ułamkowa możliwość, że coś na dłoniach zostanie ? Czuję że moja dziewczyna nie jest do końca usatysfakconowana, a ja bardzo pragne by było jej jak najlepiej (pragnę tego bardziej niż swojej własnej satysfakcji), pieszczę ją przez majtki ale może byłoby jej przyjemniej gdybym wsunął się dłonią pod nie, może wtedy miałbym większe możliwości sprawienia jej rozkoszy, a boję się właśnie, że tak mógł bym przenieść plemniki do niej. Jak mówiłem, mamy z dziewczyną cholerne schizy że możemy wpaść, dlatego mam konkretne pytanie, które powtarzam : czy dokładne umycie rąk mydłem CAŁKOWICIE eliminuje prawdopodobieństwo, że plemniki mogłyby pozostać na dłoniach i za ich pośrednictwem dostać się do pochwy ? Wiem że zapłodnienie nie jest takie proste, ale chcemy mieć całkowitą pewność że nie ma ryzyka. Proszę o odpowiedź najlepiej kogoś kto się na tym zna :(. I proszę bez złośliwych komentarzy, to naprawde dla nas ważne :(

Gość śmieszne
no w końcu jakieś odpowiedzialne osoby...:classic_cool:bo już myślałam że takowe wyginęły wraz z dinozaurami...możecie spokojnie leżeć obok siebie pieszcząc się nawzajem raczej jest małe prawdopodobieństwo zajścia w ciążę a umycie rąk eliminuje plemniki...

Gość doctor ginekolok
niestety umycie rak woda i mydlem nie wystarczy. W tym przypadku konieczne jest uzycie nierozcienczonego kwasu siarkowego lub solnego. Dopiero wtedy z rak zniknie wszystko

Gość strachliwa para
Eliminuje w 100 % ? My chcemy mieć pewność, że prawdopodobieństwo będzie zerowe :(

Gość strachliwa para
oczywiście pytanie "Eliminuje w 100% ?" nie jest skierowane do pana "doctora ginekoloka"

Gość śmieszne
Doctor ginekolok nie dołuj młodych ludzi bo pomyślą że prawdę piszesz ...chyba lepiej że pytają ...

Gość śmieszne
ujmę to tak...możecie leżeć obok siebie nago dotykać się nawzajem nic się nie stanie

Gość rebeka
RACZEJ NE POWINNA BYC W CIAZY POPRZEZ PETTINGALE ZAWSZE MOE OS BYC MYJ ZAWSZE DOKLADNIE RECE!!!A CO DO TYCH SPRAW TO STARAJ SIE NIE DOTYKAC PENISA W CZASIE WYTRYSKU A POTEM WKLADAC JEJ RECE DO.....WIEC POPROSTU BADZ OSTROZNY I NIE MARTW SIE W CIAZE TAK LATWO SIE NIE ZACHODZI A DLA PEWNOSCI NIECH DZIEWCZYNA OBLICZA SOBIE DNI PLODNE I NIE PLODNE WTEDYBEDZIESZ MOGL OKRESLIC JAKIE JEST PRAWDOPODOBIENSTWO WPADKI

Gość śmieszne
po wytrysku myjesz się ubierasz majteczki i nie ma sposobu żeby dziewczyna zaszła w ciążę

Gość strachliwa para
wiem, staram się nie dotykać się po wytrysku (przed również), i wiem że dotknięcie się a potem włożenie jej palców byłoby głupotą jeśli chcemy się wystrzec ciąży, dokładnie myję ręcę. Czyli wystarczy, że raz, bardzo dokładnie je umyję i to wyeliminuje możliwość że cokolwiek niepożądanego na nich zostanie ? Ja mam manię, myję te ręcę a i tak się boję, źle czuję, nie mam pewności, mógłbym je myć w nieskończoność a i tak bym się nie uspokoił ... :( zawsze sobie pomysle "a może pod paznokcie się wkradło, a może niedokładnie umyłem " ... mogę mieć pewność, że jak umyję raz porządnie, mydłem i gorącą wodą to nie zostaną na nich żadne plemniki :( ? Muszę mieć pewność jeśli chcę jej się wsunąć pod majtki i zrobić większą przyjemność, a chcę tego i nie zrobię jeśli nie będę pewien :(

Gość strachliwa para
Mogę mieć tą pewność :( ?

Gość ŁoooJeeeej
No pewnie że tak!!! Przestań już przeżywać!!!

Gość ktoś....
a jakie jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze, po dotknieciu nasienia palcem i wkladaniu do... ??

Gość ktoś....
?????????????? moze ktos odpowiedziec??????

Gość Uspokajam
Adin Dwa Tri Czetyrie

Gość jajo
no właśnie jakie jest prawdopodobieństwo.... tyle już opinii na ten temat słyszałam, że hoho więc jak to jest?

Gość dexter171800
Ostatnio kolega zapytal mnie czy jak rano na dłoniach mial sperme a wieczorem dotkykal swoja dziewczyne w miejscu intymnym to czy jest mozliwos zaplodnienia. dodal ze przez cały dzien umyl 3razy rece i wykonywał rozne prace domowe np.naprawial rower sprzatał itd. z gory dziekuje za odp.:) pozdrawiam

Gość krysia 3377
a czy mozliwe jest zaplodnienie przez ubranie przy wykonwniu takich ruchw jak przy stosunku? prosze o pomoc

Gość dsfdsfsdf
Ale jaja :) nie ma co tak panikowac... nie ma mozliwosci zaplodnienia przez ubranie itp itd.. kuzwa plemnik to nie wojownik... I mala kropla nie wsytraczy by kobieta zaszla w ciaze... a po 2 jak sie bys upar to musisz palca wlozyc het gleboko... no ale z palca w ciaze zajsc? i wasze podobienstwo z tym palecem jest zerowe... i przestancie sie bac i tracic przyjemnosc tylko ognia :) Sam kieyds uprawialem z moja kobieta petting :) ale to juz stare czasy :)