Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bła ha ha ah ah ha ha ha

Dlaczego mężczyźni nie myją rąk po sikaniu?

Polecane posty

co 4 facet nie myje rak po wyjściu z toalety, co 8 facet nie myje przynajmniej raz dziennie całego ciała, ---> statystyki firmy domestos (1) i firmy Hugo Boss (2) Dlaczego coraz więcej Polaków chce Polki wydepilowane do ostatniego włoska w wyjątkiem głowy, zapachu kwiatowego niemal poczynając od wątroby, zapominając o naturalnym zapachu w którym to zawierają się feromony... chca coraz wyższych szpilek, bardziej prześwitujących sukienek... bardziej mokrych cipek, lepiej zarabiających... a tak naprawdę tyle samo oferują nam co wczesniej w zamian za tę długą listę życzeń... Na szczęście nie wszyscy, na szczęście są prawdziwi mężczyźni, którzy poprostu kochają kobiety zadbane a nie wysterylizowane :P

Gość to prawda

Gość bo im sie nie chce
albo uwazaja ze nie ma takiej potrzeby bo siusiak jest czysty bo myli go niedawno tzn poprzedniego dnia np:)

nie mówię że wszyscy mój men jest czysciutki ale większość tak ma... jak mój brat był nastolatkiem to musiałam go pilnowac żeby się mył taki chyba faceci mają instynkt brudasa... naszczescie juz jest ok i dba o siebie, ale znam ja brudasów - mam takich w pracy, niby golero macho szpaner a jak się stanie to starym capem jedzie spryskanym adidasem :P fuj... i ciągle gada jakie to panienki on lubi a jakie brzydkie sa wszędzie... brudas fe

Gość bleeeeeeeeeeeee
fu a potem takiemu ręke podac bleeee

A beł u nas taki jeden miastowy mundrolek.. :classic_cool: I nam mówi, że w mieście to uczą myć ręce po sikaniu... To mu powiedzielim że - na wsi uczą nie sikać na ręce.. :classic_cool: :classic_cool:

Gość duppa
Bo siusiak jest czysty (przynajmniej moj) przeciez datykam tylko jego skory, tak samo jak na przyklad skory plecow swojej dziewczyny. To znaczy, ze za kazdym razem jak ja datkne mam myc rece?? Kobiety przeciez my nie szczamy na raczki tylko do kibelka. Jasne? A z myciem ciala to inna sprawa. Kąppię sie oczywiscie codziennie :)

Gość zawsze myje rece zawsze
a ja zawsze myje zawsze więc nie generalizuj!!!!!!!!!

Gość ciekawe.....
Tylko dlaczego mają myć ręce?? Jeżeli facet bierze prysznic 2 razy dziennie, to nie ma takiej potrzeby :O W ciągu dnia, co chwilę dotykamy różnych przedmiotów, które są po prostu brudne :O (chociaż tego nie widać) a nie zauważyłam, żeby wszyscy biegali do łazienki i ciągle myli ręce :O Chodzi Wam o to, że dotykacie pośrednio penisa takiego pana? :P Oddychamy tym samym powietrzem, ludzie kichają i kaszlą w autobusach i to też do nas dociera, więc nie róbmy tragedii :P Najlepiej schować się pod kloszem :O

Bo są brzydko mówiąc brudasami!!Na samą myśl jak facet wychodzi z toalety i nie umyje rąk, robi mi się nie dobrze.

Dzisiejsi mężczyźni są bardziej kobiecy, aniżeli starej daty. A czy ktoś widział aby kobieta siegała do kranu po sikaniu? Chemiczny zapach jest wymuszony dlatego... bo czy ktoś czuł od faceta morze? Nawet rybak nie smierdzi rybami. A wracajac do rąk... brud lubi naturę, dlatego też i zapach trzymać naturalny, co nie trudne zwłaszcza z piwskiem przed telewizorem siedzac w obrzyganym fotelu.

Ja nie tylko myje rece po sikaniu ale rowniez przed ,bo nie chce mojej partnerki zarazic jakimis grzybami czy rzesistkiem.Czasami do seksu dochodzi bardzo spontanicznie i nie ma czasu na umycie penisa a na nim moga byc wyzej wymienone swinstwa przyklejone do skory z nieumytych rak.skora jest bariera i nie przechodzi przez nia prakytycznie nic ale moze sie przyklejac i gdy wprowadzamy penisa do pochwy a blona sluzowa jest jeszcze to tego wilgotna i jest super pozywka dlatego znaczna ilosc kobiet wlasnie choruje na te choroby brudnych rak czy fiuta partnera.

Gość ALF
o przpraszam ja myję przed i po :P a czesm i w trakcie :D

Gość ja myje
ja jestem troche nawiedzowny i myje nawet jesli wyjde na klatke schodowa i wejde spowrotem do mieszkania, kiedy podam komus reke bo nie wiadomo gdzie ten ktos wczesniej grzebal ;/;/ po wyjsciu z kibelka tez nie ma takie opcji zebym nie umyl rak chyba ze zalatwiam to np. w lesie to inna sprawa ale przy najblizszej okazji myje :P

Gość fakty nie mity
mam tak samo ja ten gość powyżej :p mam manie czystych rąk , mycia się i dbania o higienie i wierzcie lub nie jestem facetem :P

Gość czyscioch
ja myje jak tylko mozna ale np w piblicznym wc staram sie nie myc ;oP dlaczego? bo staram sie nie dotykac rzeczy ktorych inni dotykali np korka od kranu ktory najpierw dotykal jakis brudas przedd umyciem pozniej zarazki zostaly i nawet jak umyl i che zakrecic kran to i tak znowu sie pobrudzi hehe bez sensu .Powinny byc na czujki takie rzeczy...a siusiaka mam czystego i swierego zawsze!!!;oP

Durne wymowki macie!!! A co?? chcielibyscie zebysmy i my sie nie myly po sikaniu?? przeciez my nawet nie dotykamy sie w tym miejscu, bo nie potrzebujemy! wiec tym bardziej nie powinnysmy myc rak!! Ale pomyslcie, jakbyscie siedzieli z dziewczyna, ona by sie poszla wysikac i nie umyla rak...pocalowal bys jej reke? jej palce? WATPIE!!! DOTYKACIE BRUDNYCH PENISOW BO ICH TEZ NIE MYJECIE (CHYBA ZE IDZIECIE SIE KAPAC...) I TO JEST FAKT! BO NIE POWIECIE MI TERAZ ZE MYJECIE JE CODZIENNIE LUB 2 RAZY DZIENNIE JAK MOWICIE MI TU ZE RAK PO SZCZANIU NIE MYJECIE;) zalosne poprostu...DOTYKACIE BRUDNYCH SPLUCZEK, BRUDNEGO KIBLA I ZOSTAJECIE \"SPRYSKANI\" WODA Z KIBLA Z BAKTERIAMI O KTORYCH NAWET NIE MYSLICIE ZE ISTNIEJA A POTRAFIA ZDZIALAC PRZYKRE \"NIESPODZIANKI\"... Cos jeszcze dodac CZYSCIOSZKI???...

MORTIFER--> nie badz taki madry!! pewnie ze nie widziales jak kobieta myje rece..no, chyba ze chodzisz do damskiego WC lub chodzisz za swoja mama czy siostra do ubikacji patrzec czy juz umyla rece;) A moze jestes poprostu kochajacy inaczej??

Gość czyscioch
"chcielibyscie zebysmy i my sie nie myly po sikaniu?? przeciez my nawet nie dotykamy sie w tym miejscu, bo nie potrzebujemy! wiec tym bardziej nie powinnysmy myc rak!!" dobre hehe a kibla tez nie dotykacie w powietrzu sikacie czy jak ?hehe na malysza bahaha...........a nie podcieracie sie? bleee

Gość nie zawsze
myje rece po sikaniu w toaletach publicznych i mam w dupie to, co ktos o tym sadzi. Bardziej brzydze sie dotykac kranu, klamek w publicznym kiblu, niz wlasnego fiuta, chocbym nie mył go przez tydzien...

Gość umbaumba
JA nie myje rąk po sikaniu...to proste ja myje ręce zanim dotkne siusiaka:P

Gość czyscioch
A Chacka Norrisa bakterie sie boja ;oPP podobno on nie myje nigdy rak on bakterie wali w półobrotu...;oP

Gość kolombina
oczywiście, że na małysza, wyobrażasz sobie, że mysląca kobieta usiądzie w publicznej toalecie na desce?? no i oczywiście, że trzeba się dotknąć, bo trzeba osuszyć się papierkiem, czego mężczyźni raczej nie robią, poza moim synem, trzęsą tym swoim ślimakiem , a potem i tak majtki smierdzą sikami, bo zamiast papierkiem osuszyć wkładają tę mokrośc do majtek. Na szczęście w większości kibli w centrach handlowych i restauracjach są krany bezdotykowe, a drzwi można nie dotykac dłońmi. W domu nauczyłam mężczyzn sikać na siedząco, bo jeszcze jedno czego znieść nie mogłam to tych obsikanych ścian dokoła, gdzie wy faceci macie rozum.

Gość czyscioch
ja tam trafiam bez problemu...;oP Panowie pamietajcie: LAĆ PO SCIANCE, A PIANA NA DWA PALCE......;oP

Gość do kolombina
faceci nie mają rozumu(no może są jakies wyjątki ale to rzadkość)Mnie tez wkurzają obsikane ściany w WC i to,że faceci zamiast się podetrzec PAPEREM TOALETOWYM po sikaniu wkładja mokrego fiutka do majtek a potem wali moczem,że aż rzygać sie chce:-o

Gość Umbaumba
Po pierwsze nie jest on taki mokry...własnie lekkiemu osuszeniu słuzy tzw. trząchanie wawrzochem po wysikaniu co wiele kobiet intryguje " co tez oni sie tak trzęsą po wysikaniu". Otóz strzepujemy resztki siusków z fiutka. Po drugie nawet po tym nieludzkim wytarciu fiutka papierem i tak w moczowodzie zostają małe resztki moczu ,które moga stopniowo wypływać czy to u nas czy u was wiec papierek nie jest i tak wyjściem ostatecznym. A gadanie ze z majtów jedzie starym moczem to może powiedziec tylko kobieta kogoś kto zmienia je raz na tydzień wtedy sie nie dziwie ze capi jak od kozła:|

Gość gość
Mycie rąk po sikaniu.. A po seksie oralnym to gardło płuczecie płynem do ust?