Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adcdabcd

MOj facet się spóżnia, bo znowu musi ratować świat...

Polecane posty

Gość adcdabcd

I wszystko super, tylko czsem ręce opadają. Nprawdę czasem wymiękam. Jest wspaniałaym chłopakiem i super, że pomaga różnym ludziom, ale czasem jest to przesadne i zbyt duzym kosztem nas. Teraz np.- tydzień go nie było bo był na szkoleniu i był juz w drodze do mnie gdy się okazało, ze jego kolega jest w potrzebie i musi o niego zahaczyć i znowu sie spozni, a jutro znów wraca na to szkolenie....Grrr... Dodam że to uczciwy chłopak i przekręty nie wchodzą w grę, ale mimo to jest to przykre czasem.

Gość sdad
to wspaniałe ,ze pomaga głodnym dzieciom

Gość masz gwarancje
ze i Ciebie nigdy nie zostawi w biedzie...pewnie, moze to byc i upierdliwe jezeli chodzi o pomoc innym a dla Ciebie w tym momecie nie ma czasu, ale Ty sie ciesz dziewczyno ze masz faceta ktory cokolwiek czuje!

Gość agata----
hey moj mi zrobil niedawno tak samo, mielismy sie spotkac, dzownil ze bedzie za 15 minut, minelo 45 minut a go nadal nie ma az sie zmartwlam, dzwonie a on a bo kolege spotkalem i cos tam chcial, i w koncu spoznil sie prawie1,5h bylam zla;P

Gość adcdabcd
Wierzcie mi, że się ciesze i doceniam go, nie robię mu żadnych wymówek nawet z tego powodu, tylko on czasem tak się w tym wszystkim zatraca... Jest w tym cos dziwnego, nie musi byc przeciez na każde zawołanie, on przecież , jego czas wolny i nasz związek tez sa wazne.