Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heja66

co na zmeczone nogi??

Polecane posty

Gość heja66

jak moge pomoc zmeczonym nogom?? jakies moczenia nóg??? maści????

Gość niebieskoookaa22
a moczenie nóg w wodzie z solą kuchenną lub specjalną do stóp? a potem moze lotion1000 w żelu?

Jeśli masz łóżko przy ścianie, to walnij się na łóżku, zarzuć nogi na ścianę i poleż chociaż ze 20 minut :)

Gość przyłaczam się
ja właśnie po przyjściu z pracy gdzie jestem ok 12 godzin na nogach i mam skłonność do pękania naczynek, żyłi iżylaków majpierw robię sobie przyjemną kąpiel z solą do stó (a jak chwilowo nie mam to zwykłą kuchenną), potem na same stópki kremik (różne - nie mam jednego któremu jestem wierna), a na łydki i uda właśnie LIOTON 1000. Potem na przynajmnie 15 minut leżę sobie z nogami połozonymi wyżej niż głowa. W nocy leż staram się trzymać nogi na zwiniętym w rulon pod nogami kocu. Rano wstaję jak nowonarodzona jeśli chodzi o nogi.

Gość heja66
posmarowalm mascia VENOŻEL bo tylko taka miala w domu!!! a terz ide na łózko i nożki hop w góre :) moze pomoże!! Podejrzewam ze to stawy mnie bola!

Gość niebieskoookaa22
lotion1000, venozel, venoruton, esceven, aescin=> wszystkie mają podobne działanie, przeciwobrzękowe, przeciwzapalne i chroniące naczynia żylne dobranoc;)