Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamila999

Co znaczy, że jesteście szczęśliwi w waszych związkach?

Polecane posty

Gość Kamila999

Zinterpretujście mi szczęście, bo jestem z facetem ale nie wiem czy jestem z nim szczęśliwa. Jak wygląda wasze szczęście, co czujecie? jak sie zachowujeie itd

Gość Stalowa Magnolia
sęk w tym ze dla kazdego szczęście moze miec inne znaczenie

to jest chyba wtedy, jesli masz poczucie, ze ten czas w twoim zyciu jest tak wspanialy, ze nie chcesz by minal. kiedy zdajesz sobie sprawe, ze ucieka, ty nic na to nie mozesz poradzic i bardzo tego zalujesz. A kiedy juz bedzies stara i bedziesz myslec o najszczesliwszych chwilach swojego zycia, to m.in. wspomnisz te. no.

Gość vii dokladnie
szczescie sie czuje:) przenika Ciebie:) dla mnei to szczescie kiedy rozmawiam z moim chlopcem na gg , tak jak teraz , kiedy go spotykam , kiedy wysylamy sobie smski:) kiedy o nim mysle to juz jestem szczesliwa:)

Gość do TMT....................
tylko od Ciebie

Gość Arizona23
Szczescie... Ciezko to tak po prostu wytlumaczyc. Mozesz byc szczesliwa kiedy trafisz 6 w lottka lub kiedy twoja druzyna pilkarska wygra mecz... Ze zwiazkami jest inaczej *przynajmniej z moich doswiadczen. Ja moge powiedziec ze jestem szczesliwa. Nie dla tego ze on co dziennie przynosi mi kwiaty i ze jest zawsze w dobrym humorze i nigdy sie nie denerwuje na mnie...nie dla tego. Jestem szczesliwa w moim zwiazku dla tego ze kocham go i on mnie kocha, ale tak po prostu, tak bez niczego w zamian. On nie jest idealny, wkurza mnie i to czasami bardzo *chyba nikt nie potrafi mnie wyprowadzic z rownowagi tak jak on, nie jest idealny ale HEJ, ja tez nie...sama wiem o tym bo sama sie zastanawiam czasami jak on moze ze mna wytrzymac. Jednak po kazdej burzy przychodz slonce i to wlasnie jest najpiekniejsze, ze mozemy sie dogadac mimo ze czasem nasze poglady sa calkowicie rozne. Wiec moge powiedziec ze jestem szczesliwa w moim prawie 6cio letnim zwiazku :)

Gość Ajaaaa
jestem szczęśliwa, kiedy czuję się bezpieczna i akceptowana.Kiedy się usmiecham, kiedy chce mi się żyć i robic różne rzeczy, kiedy chce mi się rano wstać.Kiedy lubię ludzi. Kiedy się nie boję świata.Kiedy, jak twierdzi On, mam iskierki w oczach :)