Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znudzony imprezami

Co dla was znaczy dobra zabawa?

Polecane posty

Gość znudzona znudzonym
nie no luuudzie, byscie chociaz kretowi darowali :o

Gość GOSIA2
KONCZE ALE TY CHYBA JESTES ZNUDZONY SAMYM SOBA MOZE DOBRZE BY BYLO NAPRAWDZE ZOBACZYC CO TO DOBRA ZABAWA BO CHYBA NIE MASZ POJECIA ? I NAPEWNO NIE JESTES W STANIE NIKOGO SPLOSZYC CHYBA ZE TAKICH MALOLATOW JAK TY NA TYCH IMPREZKACH A TERAZ JUZ PA

Gość Znudzony imprezami
Krzyk jest niezdrowy dla gardła krzyczacego i ucha słuchajacego...

Gość GOSIA2
OD RANA DO WIECZORA OGLADAM WSZYSTKIE CZESCI ,,INDIANA JONES''. TO CAŁY MÓJ ŚWIAT I MOJA ZABAWA.

Gość Znudzony imprezami
Gosiu czy Cię cos ugryzło ? Cos Ci sie stało? Masz zły humor?... Byłem na wielu imprezach... widziałem wielu i ich sposoby bawienia sie ... Ale ostatnio strasznie imprezy mi obrzydły... P.S. A ile ty masz latek ? :) P.S.2 WYŁĄCZ TEGO CAPS LOCK'A! ...

Gość GOSIĄ2
A CO TO TEN CAPS LOCK? DOPIERO WCZORAJ KUPIŁAM NA RATY KOMPUTER W MEDIA MARKCIE. MÓWIĄ ŻE NIE DLA IDIOTÓW, A JEDNAK MNIE WPUŚCILI.

To bardzo smieszne dlugo musiales/as nad tym myslce zeby podzywac sie pod inne osoby a moze to twoj sposob na zycie udawac kogos innego ?

Gość Znudzony imprezami
Czy mozna tu pogadac normalnie ? :o

kiedys mozna bylo ale teraz siedza tacy i kombiuja jak zamieszac bo nic ciekawego nie maja do powiedzenia . I to ich rajcuje i pewnie za chwile dowiem sie ze cala rodzina z Wachocka zlozyla sie na komp a ja mam 80 lat ha ha .

Gość GOSIĄ2
MAM 80 LAT, A NA KOMPA ZŁOŻYŁA SIE CAŁA RODZINA Z WĄCHOCKA.

jasne 180 babcia wziela kredyt na kompa bo jedyna w rodzine ma udokumentowany dochod w wysokosci 350 zl miesiecznie smieszne nie i na twoim poziomie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!spadaj

Gość Znudzony imprezami
:] ... wiesz co ... chyba nic tu po nas ... ja powoli spadam bo juz troche jestem zmeczony ... a na podszywy nie ma siły... Dobrejnocy zycze 🖐️

ja tez spadam powoli dobranoc zabezpieczylan nika bo wkurzaja mnie tacy palanci co swoje trzy grosze wszedzie wpychaja pod cudzymi nikami , ale chyba nic innego sie jeszcze nie nauczyli dobranoc

Dla mnie najlepsza zabawa jest wtedy gdy ide z 1 kolezanka do klubow, z lekka sie narabujemy, w miedzyczasie poznajemy kupe ludzi (=facetow), ktorzy zawsze proponuja nam cos ciekawego. W ten sposob krazymy po miescie cala noc zmieniajac miejsca i towarzystwo jak nam sie znudzi, oddajemy sie spontanicznie zabawie, ktora konczy sie czasem w dziwnych miejscach i o roznych porach (np o 13-14 nastepnego dnia). Tak zawsze imprezuje w moim ukochanym Madrycie i nawet nie potrzebuje na to pieniedzy. A otacza mnie zabawa, spiew, muzyka i fajni faceci ❤️

Gość seks jest dobry
no i czytanie książek:D

Gość nie zapominajcie o rudych
siedzenia na kafe jest dle mnie dobrą zabawą:D

Gość seks alkohol kobiety
szybkie motory, to ostatnie najlepsze :classic_cool: