Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bolesnosc piersiii

Bol piersi przed okresem - tydzien lub dwa.......

Polecane posty

Gość bolesnosc piersiii

Moze wy tez tak macie, ze czasem bola was piersi przed okresem od razu po owulacji a czasem na tydzien przed? Ja tamn mam i nie wiem od czego to zalezy, ale mam nadzieje ze wszystko ok? :(

no pewnie ze to normalne - przeciez piersi takze przygotowuja sie do potencjalnej ciazy. gruczoły pracuja - stad ten bol. a potem to mija jak zaczyna sie okres i \"okazuje\" sie ze w ciazy nie jestes.

Gość boloesnosc piersiii
no tak, tylko dlaczego raz mnie bola dwa tyg przed okresem a czem na tydzien przed? moze mam jakies powiklania hormonalne? ciaza to to raczej nie jestet bo nei wspolzyje :D

tez tak mam!! Bolą mnie juz 2 tygodnie przed!! Może to głupie ale zdazyłam sie do tego przezwyczaić!!!

Gość AAAAAAAAAAA
Mnie nigdy nie bolaly piersi przed okresem a tym razem bolaly strasznie iiiiiii zrobilam test i jestem w ciazy i jest pieknie :) :) :)

Gość anii
2 tygodnie przed okresem to chyba sporo jak Cię bolą piersi, no ale organizm kobiety różnie reaguje na różne fazy w cyklu. mocno Cię bolą? mnie jeśli bolą piersi przed okresem, to zazwyczaj na kilka dni przed, tak 4, 5 dni.

Gość mnie bola
bardzo roznie raz tydzien przed raz 2 dni przed. W tym miesiacu to przez 3 dni przed okresem i nawet moj facet zauwazyl, ze zrobily sie wiekrze i jedrniejsze-on jest z tego zadowolony-hehhe