Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cudowna

Jak on sie zachowuje po sexie???

Polecane posty

Gość Rajmund grabarz
ucieka do klatki i nawet nie chce biegać na karuzeli.:-0

Gość teksanska masakra piłą mechani
psytula całuje w cółko głaszcze a potem szybko biegnie ppo papier i mnie wyciera i całuje ;)

Jak wasz partner zachowuje sie po stosunku???? Odwraca sie do was tylkiem i idzie spac?? Czy przytula was i zostaje w takiej pozycji az do rana????

jak się odwraca to znaczy ze nic nie czuje .... moj chlopak mi powiedzial ze jak wczesniej mial dziewczyny to po seksie nawet mu sie przytulac nie chcialo

Moj partner beirze mnie pod prysznic myjemy sie a potem ubiera sie i oglada tv. Ostanio calujemy sie tylko przy stosunku.... marwi mnie to :(

:/ faktycznier mnie też by zmartwiło :( lepiej zeby wypowiedzieli się faceci mi się zdaje że jest tak jak mówi mój chłopak ale nie chce Cie dołować :( może wcale nie jest tak.. moze po prostu on inaczej reaguje

A dlugo z nim jestes??? Ja z moim juz 5 lat. Moze juz mu sie znudzilam.....Do 4 lat bylo cudownie ale teraz... Zastanawiam sie czy go rzucic :/

hm.. no ja jestem niedługo pół roku dopiero.. z poprzednim byłam 2,5 roku i tez przytulał całował.. ale moze sie okaze ze po 5 latach tez juz bedzie inaczej.. w koncu rutyna itd.. ale to może wcale nie oznaczac w takim razie że mu nie zalezy...wszystko staje się juz takie tyrocvhe mechaniczne .. nie wiem :( musiałby chyba ktoś inny się wypowiedzieć.

hm.. no ja jestem niedługo pół roku dopiero.. z poprzednim byłam 2,5 roku i tez przytulał całował.. ale moze sie okaze ze po 5 latach tez juz bedzie inaczej.. w koncu rutyna itd.. ale to może wcale nie oznaczac w takim razie że mu nie zalezy...wszystko staje się juz takie tyrocvhe mechaniczne .. nie wiem :( musiałby chyba ktoś inny się wypowiedzieć.