Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bettitka

Jak dbacie o siebie.

Polecane posty

Gość bettitka

Hej dziewczyny mam prawie 19 lat. Chiałabym założyć topik dotyczący dbania o siebie. Zbliża sie lato i kazda z nas chciałaby ładnie wyglądać. Napiszcze mi jak dbacie o wlosy , cere o siebie. Ja osobiscie mam dlugie brazowe wlosy i stosuje odzywki i szampony z schaumy i panti - provi oraz stosuje olejek rycynowy do kazdego mycia. Od czasu do czasu robie sobie błotną maske na włosy z bielandy. Niestety mam problemy z cera id od czasu do czasu pojawiaja mi sie wypryski :( Latem moja cera poprawia sie bo , szybko sie opalam i pryszcze znikaja. Stosuje rozne zele do kapieli ujedrniajace :) NIo to czekam na wasze odpowiedzi pozdrawiam

Gość Agentka M.
ja codziennie cwicze dla poprawy sylwetki, regularnie wykonuje peeling ciala, swietnie wygladza skore, korzystam z gotowych dostepnych w drogeriach, albo z Avonu (ten z brazowym cukrem jest rewelacyjny), poza tym chodze na solarium, dzieki czemu mam pieknie opalona skore, uzywam balsamow ujedrniajacych i zeli pod prysznic o podobnym dzialaniu, szczegolnie mocno dbam o stopy, zwlaszcza latnia pora, mocze stopy w kapieli do stopek, tez robie peelingi, nacieram kremami zmiekczjacymi i nawilzajacymi, regularnie scieram tarka stwardnialy naskorek i uzywam talku ALTA przeciw poceniu sie stopek :) Wlosy myje co drugi dzien, potem nakladam maseczke lub odzywke na dluzszy czas, co nie zaszkodzi, odzywek uzywam tylko takich, ktore sie splukuje, bez splukiwania obciazaja i przetluszczaja wlosy, uzywam tez (znow Avon) olejku z serii Skarby Indii, ktory odzywia wlosy i sparawia, ze sie pieknie ukladaja i blyszcza :)