Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michal F.

Jak nauczyć się flirtować z kobietami?

Polecane posty

Gość Michal F.

Witam. Jestem młodym i niedoświadczonym facetem i mam problemy z dziewczynami. Nie mogę normalnie z nimi rozmawiać, czuję spięcie, często telepie mną jak jest bardzo ładna. Czasem rozmawiam z koleżanką na studiach (przypadkiem, w bufeciku) i nawet nie mogę powiedzieć "a chodź pójdziemy gdzieś po wykładach". Przez gardło mi to nie przechodzi. Czytałem takie stronki jak lover.pl i niby wiem już, czego chcą kobiety od faceta i zdaję sobie sprawę, że nawet ja mogę zostać mega-macho. Ale jak? Na ulicy czasami nawet nie mogę zapytać o godzinę albo jak dojechać w takie a takie miejsce. Dziewczyny, napiszcie mi jak najwięcej rad i dodajcie otuchy! Z góry dzięki. Pomóżcie!

Gość tego sie chyba nie da nauczyc
to sie ma. nie ważne czy facet jest zabójczo przystojny, czy wcale - niektórzy to mają w naturze i z łatwością im to przychodzi a niektórzy nie

Gość Michal F.
Chcesz powiedzieć że nie mam szans? Przekreślasz to że uda mi się znaleźć taką kobietę jaką chcę a nie taką jaka mi się trafi??? Niewierzę w to! Musi być możliwość. Dajcie radę!

Gość do malutkiej
co ci po chińskich przysłowiach w chwili kiedy trzeba poflirtować, albo umówić się z facetem. nie bądź ograniczona kobieto. gdyby mnie kobieta zaczęła odpowiadać na to co mówię chińskimi przysłowiami odpałiłbym jej też chińskie ale takie żeby zapamiętała je sobie na długo. czym ty się przechwalasz miernoto?

Gość do autora.....................
Tego nie trzeba się uczyć, prostu umow się z nią na kawę i bąź sobą. Dasz radę. Powodzenia :)

hehehehe a to dobre :D:D:D jestem ograniczona i to bardzo o tym wiem jak też o tym, że trzeba mieć poczucie humoru, znać pisma i chynskie przyslowia którę głoszą, ze wystarczy kobiecie trzy razy powiedzieć, że jest ładna, aby za pierwszym razem podziękowała, uwierzyła za drugim, a wynagrodziła za trzecim;) wyluzuj i czytaj między wierszami ;) :P 🖐️

Gość jgfhftr
wiele kobiet lubi nieśmialych,sa słodcy

do malutkiej >>>> Ty to musisz mądry być co najmniej jak GOD i wylatujący nad poziomy żeby mi takie komplementy na orange prawic ;) :D