Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwna jakas chyba

czy jestem dziwna??

Polecane posty

Gość dziwna jakas chyba

No wiec od poczatku: mam 18 lat chlopaka nie mam co prawda jest kolega z klasy mamy sie ku sobie ale on nie chce zwiazku bo jestesmy w jednej klasie zreszta to nie istotne za bardzo, przytulamy sie ale bez zobowiazan w zwiazku z tym nie wiem co robi po za szkola. Wczoraj bylam na ognisku troche wypilam ale z pelna swiadomoscia wszsytko robilam, toroche sie tulałam z jednym chlopakiem , nie calowalam sie z nim. Gdy poszlam sie pozegnac z kolezanka ta pokiwala glowa przeczaco i mowi do mnie nie wiedzialam ze Ty tak mozesz zmienilam o Tobie zdanie na gorsze. Poczulam sie dziwnie bo nei uwazam zebym zrobila cos zlego a moze jednak zrobilam??Ale cyz przytulanie jest naprawde takim przestepstwem juz sie zastanwiam czy nei zahcowuje sie jak jakas k*** Uwazam ze jestem wolna i nie musze sie jakos pilnowac wiadomow granicach rozsadku ;/ Powiedzcie co o tym myslicie, dzieki :*

Gość nie sluchaj swojej
durnej kolezanki, jestes jak najbardziej normalna

Myślę,że masz dziwną koleżankę;/ Masz 18 lat, czyli jesteś dorosła! Jeżeli masz ochote przytulać się z kimś na ognisku to masz do tego pełne prawo, szczególnie,że nie jesteś z nikim w związku. Nie powinnas się przejmować głupimi tekstami \"koleżanki\"

Gość dziwna jakas chyba
dzieki :D lepiej mi troche , najglupsze jest to ze ona do mnie mowi ze pomysl co ONtzn ten z klasy by poczul gdyby sie dowiedzial ;/ Tyle ze on mzoe jest i lepszy odemnie w koncu , gorzej jak nie jest w co watpie jednak :)

Gość dziwna jakas chyba
up

Gość a moze tne chlopak to byla
wielka milosc twoej kolezanki? i ona myslala, ze ty o tym wiesz?

Gość Agentka M.
no wlasnie, tez mysle, ze ona cos czuje do tego kolesia i pewnie sadzila, ze o tym wiesz, bo inaczej nie robilaby Ci takich wymowek :(

Gość xxxxxxxxl
przytulać się można w różny sposób, np można trzymać ręke na kroczu swojego partnetra i dalej to będzie przytulanie ;)

Gość pół piwa
masz chyba zazdrosą koleżanke, której nikt nie chce przytulić :P

Gość xxxxxxxxl
już nie piszcie że wszystko jest w porządku, bo za pare lat zrobi się z niej taka wyluzowana dziewczyna że będzie sypiać co noc z innym facetem, a najgorsze że będzie uważać że to normalne ;)

Gość dziwna ta sama
No wiec nie ta kolezanka ma chlopaka i na dodatek jest mu potulna jak glupia nic nie zrobi bez jego zgody a on ja olewa a ona go na krok nie odstapi tak jak na ognisku on sobie gdzies stal z kolegami gadal a ona sama na laweczce do niekogo nie podejdzie bo chlopak sie obrazi. A dzis z nia gadalam i powiedziala mi ze nie rozumie ze ja moge tak z kazdym ;/ ta ciekawe jakim kazdym A co do przytulania nic perwersyjnego zadnego trzymania reki na kroczu ;p ot po prostu tak bylo milo i juz. Zdziwilo mnie to no ale cuz a i spokojnie nie bede w przyszlosci nic glupiego robic po prostu uwazam ze nie jestem do nieczego zobowiazana i moge sobie na to pozwolic zeby dac komus zwyklego buziaka. A co do tego ze moge tak z kazdym to totalnie nie wiem o co chodzi ale tak jakby delikatnie nazwala mnei dziwka ;/

Gość ciekawe ciekawe
dziwna kolezanka :] olej

Gość a ja jednak myslę
że takie zachowanie jest trochę dziwne i wiem od kumpli, że dziewczyny, które tak łatwo dają się choćby przytulić są uważane za puszczalskie (choć wydaje się, że mają duże powodzenie). i sama kiedy widzę jak niektóre moje znajome tak się zachowują to patrzę na nie z politowaniem, bo odnosze wrażenie, że są strasznie nieszczęśliwe i korzystają z każdej okazji jaka się nadaży, ale osobiście nie mówię im, że zmieniłam o nich zdanie na gorsze, bo jako koleżanki są ok, a ich stosunek do facetów to oddzielna sprawa

Gość mówisz ze przytulanie
to nic złego. A no może i nic złego, tylko że w życiu kobiety mają ciężko (nie wiem czy już doszłaś do tego etapu świadomości). Chodzi o to że jak się przytulasz do jakiegoś faceta to inni myślą że możesz z nim robić i inne rzeczy... i nieistotne będzie to że się w towarzystwie tylko przytulaliście. Chodzi o dopuszczanie do siebie rąk innego faceta i bliskość. To że jesteś solo też niewiele tu zmienia. Jak dziewczyna choćby samotna przytula się raz z jednym raz z drugim to i tak może ktoś o niej pomyśleć jako o dziwce. Kobiety mają ciężki żywot. Masz dopiero 18 lat ale życie Ci przyniesie jeszcze niejedną taką sytuację jak ta z koleżanką. No chyba że będziesz udawać przy ludziach cnotkę-niewydymkę i nie bedziesz sie dała dotknąć żadnemu udając dumną panią. No to wtedy to rzeczywiście nikt Ci nie bedzie miał prawa zarzucić że jesteś dziwką. W zamian za to faceci bedą o Tobie mówić że jesteś oziębła. Znam troszkę zycie i już takich sytuacji widziałam setki.

Gość mówisz ze przytulanie
najlepiej jak dziewczyna ma stałego faceta i tylko jemu się daje przytulać w towarzystwie. Wtedy nikt złego słowa na ten temat nawet nie piśnie. Tak to już jest poukładane wśród ludzi.

Gość a ja jednak myslę
wcale faceci nie będą jej mówić, że jest oziębła, po prostu znajdzie sobie chłopaka, który będzie ją szanował i będzie dumny, że ona nie jest przylepką. ponadto pewny jej wierności bedzie miał do niej zaufanie, a to naprawdę cenna rzecz. nie uważam, że autorka nie byłaby wierna swojemu facetowi, ale jednak on i jego znajomi mogą w różny sposób na to patrzeć

Gość eeeeeeee
a ja mam chlopaka od 3 lat!! I jak mnie jais chlopak czasem prztuli tak jakos odruchowo!! tio te jestem dziwką???

Gość a ja jednak myślę
nie no, dziwką nie jesteś ;)