Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rossinka

Wiem, że o podkładach jest pełno wątków ale ja naprawdę PROSZĘ O RADĘ w sprawie.

Polecane posty

Gość rossinka

W sprawie Colorstay'a, moze ktoś mi doradzić kolor? Mieszkam w małym mieście, chciałabym go zamówić na allegro ale mam problem z kolorem. Obecnie mam colorstay ale natural z pompką - mam kolor "sand" niby jest ok ale w świetle dziennym wygląda na buzi troszkę za jasno i jakby ciut różowawo. Bardzo porszę!! Nie chcę trafić w różwy ani brzoskwiniowy. 🌼

Gość rossinka
Zastanawiam się nad: 04 - sand beige - ten mam z pompką (natural) ciut za jasny i ciut różowy 05 - natural beige 06 - medium beige 07 - true beige Tyle samych beżów - wydaje mi się, że powinnam wybrać z nich tylko który nie będzie podchodził pod różowy ani pomarańczowy?? 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

Gość nnanaaa
albo 5 albo 6

Gość rossinka
nnanaaa dzięki :) ale który z nich dokładniej? :) może ktoś jeszcze wyrazić zdanie i pomóc? :)

Gość kikit
ja mam sand beige bez pompi jak dla mnie nie wpada w roz.....

rany idz do drogerii i wyprobuj, chytba nie chcesz kupic za cienego albo za jasnego?

Gość kikit
raczej w zolty

Gość rossinka
majjjju jakbyś przeczytała to byś wiedziała, że nie ma u mnie nigdzie tego podkładu i nie mam jak sprawdzic koloru. Przecież nie pytałabym sie gdybym miała możliwość sprawdzenia.. :o

Gość rossinka
Kikit mi wpada w róż w świetle dziennym - poprostu jest dla mnie ciut za jasny i wgląda tak minimalnie różowo przy reszcie skóry :)

ale gdzie napisalas ze nie ma go u Ciebie w miescie? bo jakos nie widze :o

Gość rossinka
"mieszkam w małym mieście..... więc chciałabym go zamówić na allegro....... takie niejasne? Chyba samo przez się rozumie sie, że w małym mieście nie kupie takiego podkładu a nawet jak to chyba nie zakładałabym takiego wątku prawda? Bo po co miałabym sie prosić skoro sama mogłabym na własne oczy sprawdzić... Ja lubie ludziom doradzać i często się udzielam na forum i takiego czepiania się poprostu nie trawię. Zaraz przeczytam, że gdzie Ty się mnie czepiasz... albo że gdzieś pominełam przecinek albo jakikolwiek bład... Proszę rady i oczekuje na pomocną odpowiedź. To cała filozofia.

05 będzie dla Ciebie oke-07 jest ciemny ( mialam go i wygladałam jakbym byla brudna ) -06 pasuje dla osoby o normanej- sredniej karnacji-- 05 ładnie dostosowuje sie do koloru buzi...dawno nie uzywalam tego podkladu bo nie mam juz potrzeby stosowania takich kosmetyków, ale dobrze pamiętam te kolorki Myślę ze powinnaś zdecydować się na 05 jest ciut ciemniejszy i bardziej beżowy od 04

Gość rossinka
Blond wamp - dzięki kochana :* 🌼 Mam nadzieję, że i ja niedługo nie będę miala potrzeby stosowania takich kryjących podkładów (i najlepiej wogóle podkładów 😡 ) tyle pieniędzy...

Gość 06/05

Gość sprawdz jeszcze
Odcienie TAN - one też są chyba beżowe ale nie jestem pewna np: 10 NATURAL TAN 12 RICH TAN

Jaki odcień Revlonu używacie latem? W MF LP używam 111 i zastanawiam się który byłby podobny do niego. Który z nich najlepiej wybrać? 10 Natural Tan 11 Early Tan 12 Rich Tan 13 Carmel