Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JULKA 2345

PRAGNĘ DZIDZI

Polecane posty

Gość JULKA 2345

witam wszystkich...:) załozylam ten topik poniewaz bardzo chce miec dzidzi...strasznie bym chciala miec malenstwo, tylko jest problem:(moj facet nie chce dziecka:(:(co zrobic aby go choc troche do tego przekonac??pomozcie prosze...

Gość a jesteście po ślubie
? mieszkacie razem?

wiesz ja tez mialam ten problem po prostu staralam sie z nim jak najczesiej o tym rozmawiec i mowic jak bardzo tego pragne jak bardzo chce jak bardzo jest mi potrzebnme dziecko i ze moja psychka sie tego domaga nie bylo to latwe bo on ma juz 2 dzieci z pierwszego zwiazku ale sie udalo i staramy sie od tego cyklu

Gość solinka88
ja też już chce mieć dzidzię... mam skończone 25lat i myślimy już o tym poważnie. POwodzenia

Gość też miałam taki sam problem

ale się udało i od tego cyklu zaczęliśmy starania o dzidziusia :D po prawie rocznych długich rozmowach. Mam nadzieję, zę Tobie uda się szybciej. Trzymam kciukiu :) Ale też uważam, że podstwaą jest rozmowa

ja mam to samo jestesmy razem juz 6 lat a on nie chce ide wyć :( :( :(

Gość betti23
dokladnie-ja swojemu w kolko to powtarzalam,,,ze moja psychika juz tego nie wytrzymuje..widzial jak pragne dzidzi...w koncu zaczelismy sobie pozwalac do srodka z nieplodne a ostatni cykl cos mu sie stalo i w plodne nawet-i jestem w 6tc:)

Gość betti23
dokladnie-ja swojemu w kolko to powtarzalam,,,ze moja psychika juz tego nie wytrzymuje..widzial jak pragne dzidzi...w koncu zaczelismy sobie pozwalac do srodka z nieplodne a ostatni cykl cos mu sie stalo i w plodne nawet-i jestem w 6tc:)

moj nie chcal mowil ze jest za stary bo ja mam 27 a on 38 a po za tym ma 2 dzieci z pierwszego zwiazku ale sie udalo moje gadanie przynioslo oczekiwane efekty no i prubojemy od tego miesiaca mam nadzieje ze nie bedziemy musieli dlugo czekac na efekty bo ja bardzo chce dzidzi

betti23 G R A T U L A C J E ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! 🌼