Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nature of the world

ZA DUŻO MIŁOŚCI

Polecane posty

Gość nature of the world

Jestem w zwiazku juz 2 lata. Do tej pory nie bylo problemu z wyrazaniem uczuc. Czesto mowil mi ze mnie kocha, duzo o uczuciu rozmawialismy itd. A dzis mi powiedzia l" za dużo miłości" po tym jak mu powiedzialam ze go kocham i chcialam zebysmy troche przez neta poswintuszyli. Chcialam go naprowadzic zeby powiedzial mi pare milych rzeczy. Wyjatkowo tego teraz potrzebuje. A on mi taki tekst. Zamurowało mnie.Poza tym wydaje sie wszystko ok. Dlaczego tak powiedzial? O co mu moze chodzic?

Gość chlop
ma dość rodzynkowatosci .

Gość nature of the world
CO TO ZNACZY RODZYNKOWATOŚCI?

Gość weronika_1985
tacy właśnie są Ci nasi mężczyźni :) tak źle, tak niedobrze jakbyś nie mówiła że kochasz, jakbyś nie okazywała uczuć, nie tuliła się do Niego to pewnie powiedziałby że za mało miłości, że jesteś nieczuła itd. także czasem trzeba mieć trochę dystansu do tego typu spraw choć wiem że nie jest to proste. Cóż, może potrzebujecie troszkę więcej swobody, może dajcie sobie trochę czasu? pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego 🌻

Gość ulankadodzbanka
za dużo umizgów, pewnie o to chodzi :D

Gość nature of the world
Pewnie macie racje. Bede musiala sie wyluzowac. Ciezko tak ale jak trzeba Poczekam az zateksni albo bedzie sie zastanawial czemu mu nie mowie A moze chodzi o jakas druga? Do tej pory nigdy mi tak nie powiedzial a bylam taka sama?