Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hade

Nie wiem co mam zrobić ...

Polecane posty

Gość Hade

i co o tym myśleć. Mam przyjaciółkę , znamy się od szkoly średniej czyli kilka lat. Ona ma męża i dzieci ja również. Ostatnio zastanowilo mnie, że ona przychodzi odwiedzać niby mnie pod moja nieobecność jak wie, że mąz jest sam w domu ? Czy to nie dziwne? Było to dwa razy i mnie to zastanawia.

Gość to znaczy ze ma
zamiar obrobić pytonga twoje męza?

Gość A czy ona
jest twoja przyjaciółką ? Pomysl dziewczyno :-D

Gość to rzeczywiscie zastanawiajace

Gość Skąd to wiesz że
odwiedza twojego męża jak ciebie nie ma w domu ?

Gość Skąd to wiesz że
odwiedza twojego męża jak ciebie nie ma w domu ?

Gość Hade ...
mąż mi powiedzial, ona nie wspominała o tym slowem, chociaz sie widzielismy w 4 dlatego to mnie uderzylo i zastanowiło. Dlaczego zrobiła z tego tajemnicę ?

Gość Hade ...
mąż mi powiedzial, ona nie wspominała o tym slowem, chociaz sie widzielismy w 4 dlatego to mnie uderzylo i zastanowiło. Dlaczego zrobiła z tego tajemnicę ?

Gość iksi
kobieto ukruc to natychmiast jak do mojej kolezanki przychodzila tak sasidka ona tez nic nie podejrzewalqa az raz wrocila sie bo odprowadzajac dziecko na angielski zapomnala czegos zabrac i nakryla ich na kuchennym stole:(

Gość kawalRURY
kobieto !!!!! ostatnio wprowadzila sie na naszym pietrze samotna matka i dzien w dzien pukala i prosila mojego meza o pomoc....np.o przeniesienie szafki...to Ci dopiero!Ja to ukrucilam

Gość Ale jak ukrucilaś
Wiesz my znamy sie od lat

Gość jeśli chodzi o radę
to polecam ukrócenie tego niecenego procederu- od słowa krótki ukrucenie może niestety nie zadziałać:O

Gość lalka007
czemu tak sie czepiace bledow? przeciez wiadomo o co chodzi a ty dziewczyno pogadaj z ta znajoma i powiedz jej ze nie zyczysz sobie jej odwiedzin podczas twojej nieobecnosci ja tak zrobilam i mam spokoj

Gość U mnie jest inna sytuacja
znamy sie juz kilka lat, razem chodziłysmy do szkoly, jestesmy przyjaciołkami ... Ja wyszlam za mąz , potem ona, byłysmy na swoich slubach, mamy dzieci i utrzymujemy kontakty do dzisiaj ... Dlatego mnie to tak zaszokoało, bo róznie mozna to tłumaczyc, przeciez ja nie odwiedzam jej meża pod jej nieobecność i gdyby mój mąż mi nie powiedzial o jej odwiedzinach to nic bym nie wiedziała, bo ona mi nic nie mówiła ... Malo tego ostatnio zmienila nr komorki to własciwie na sile kazala meżowi mojemu wpisac swój nr do jego komorki, a nie mi ..., a ja siedzialam jak ciele i nic nie powiedzialam na to ... bylam tak zaszokowana tym faktem, dopiero potem mi spracowalo po co kazala wpisac swój nr komorki mojemu mężowi, przeciez przede wszystkim powinna podac swój nr mi ... Nie wiem jak mam się zachowac w stosunku do niej, może poradzicie mi ... ??????????????????????????????????????? Zaznaczam, że jestesmy przyjaciołkami i znamy się od lat, ona nigdy nie robiła takich wycieczek w kierunku mojego męża, nie wiem co ja napadło. To fakt, ze ma dosyć lekceważący stosunek do swojego męża, to uderzyło nie tylko mnie, ale równiez mojego męża, kiedys o tym rozmawialismy.

Gość Hade
Chcialam dodac do tego co napisalam wyżej , że nie wiem czy jestem przewrażliwiona ? Ktos z boku inaczej patrzy na ta sama sytuację...

Gość lalka007
nie jestes przewrazliwona ona tez byla moja przyjaciolka juz nie jest... pisala eski do mojego meza np: co robisz bo mi nudno, puszczala synalki dzwonila do niega a nie do mnie.... moj maz nie przywiazyal do tego uwagi i mowil ze sie czepiam ale wlasnie ludzie patrzacy z boku mi uswiadomili ze cos jest nie tak

Gość Teresa_C
Moja przyjaciółka, którą znałam od lat i nawet nie śmiałam wyobrazić sobie, że zrobi mi jakieś świństwo o mały włos a nie rozwaliła mojego małżeństwa. Zwróć uwagę na telefon męża, sms-y, GG, tak przyjaciółeczka zaczepiała mojego męża, oczywiście mojemu to imponowało i nie widział w tym nic złego, aż stały się te rozmowy bardziej intymne, zaczął się z tym kryć i oszukiwać. Jak rozmawiałam z nią to prosto w oczy potrafiła mi kłamać i dalej twierdzić, że jest moją przyjaciółką i ona by mi nigdy... Zakończyłam tę znajomość i Tobie też tak radzę i to szybko, bo możesz żałować.